(P) 3 idei de cadouri funny de Crăciun pentru familie și prieteni

Crăciunul este, în primul rând, despre a petrece timp cu familia și prietenii. Acele zile de tihnă și liniște în care se aud doar râsete, colinde și în care nu avem nimic urgent de rezolvat. Și ce bine este să ne luăm o pauză și să ne bucurăm de cei dragi.
Și pentru că de Crăciun cadourile sunt nelipsite de sub brad, ne-am gândit să-ți propunem 4 idei de cadouri funny numai bune de dăruit de Crăciun și de bucurat împreună.

Tricouri personalizate cu mesaje funny


Poate unele dintre cele mai funny cadouri de Crăciun sunt tricourile personalizate. Un tricou cu mesajul “Cel mai bun bucătar din casă” oferit soțului o să aducă foarte multe zâmbete în familie. Și uite așa îi transmiți soțului că poate să gătească mai des, că doar e cel mai bun bucătar. 
 
Și în aceeași categorie intră și cănile persoanalizate cu poze sau mesaje funny.
Mai ales dacă ai în familie sau printre prieteni o persoană care nu-și poate începe ziua până nu-și bea cafeaua, o cana cu mesajul “Inainte de cafea nu vorbesc nici cu mine” va aduce zâmbete în fiecare dimineață. Și dacă această persoană este și fumătoare, poți să adaugi și un device glo. Găsești mai multe modele pe glo.ro, în ediții limitate, cu care ai să-i cucerești pe cei dragi.

Advent Calendar, câte o surpriză în fiecare zi


Un Advent calendar este o idee minunată, mai ales dacă vrei să aduci o bucurie în fiecare zi celor dragi.
Sunt tot mai multe branduri de beauty, dulciuri care au în ofertele lor astfel de cadouri numai bune de oferit în dar, mai ales iubitoarelor de skincare. Și pentru că am amintit despre Advent calendar nu putem să nu vă spunem despre calendarul advent de pe glo.ro. O experiență specială, cu surprize și oferte zilnice, dar și o mare surpriză la final. Accesați glo.ro și deblocați ofertele zilnice pe care o să le descoperiți în Calendarul Advent. 

Jocurile ne aduc mereu împreună de Crăciun


Jocurile, mai ales cele de societate, aduc mereu multă veselie într-o casă.
Sunt foarte multe jocuri în librării ideale pentru toți membrii familiei. Jocuri cu pedepse, jocuri care ne pun imaginația la treabă, jocuri de echilibristică… toate potrivite pentru orice vârstă. Pentru că, Sărbătorile sunt în special despre a petrece timp împreună și despre a ne bucura că suntem cu cei dragi lângă noi.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod