Cum să alegi parfumul ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei?

De câte ori ți s-a întâmplat ca după ce ai cumpărat un parfum pe care l-ai iubit, după câteva zile să nu mai vrei să-l vezi?
Nu îți face griji, acest lucru se întâmplă foarte des. Dacă nu dorești să ți se întâmple din nou, trebuie să ții cont de câteva lucruri. 

Achiziționarea unui parfum nu este uneori atât de ușoară: parfumurile sunt nenumărate, iar gusturile și indeciziile noastre ne influențează cu siguranță. Cu toate acestea, pentru a te ajuta să alegi un parfum bun, trebuie să iei în considerare detalii precum pielea, vârsta, personalitatea și stilul de viață.

Sfaturi și trucuri pentru alegerea corectă a parfumului potrivit


Atunci când alegem un parfum într-un magazin, există o serie de trucuri și recomandări de care trebuie să ținem cont și care ne vor ajuta să ne alegem mai bine parfumul. Acestea sunt cele mai importante:

Evită alte mirosuri


Înainte de a ne dezvălui micile secrete pentru a ști să alegi un parfum, este convenabil ca în ziua în care îți propui să-l cumperi, să faci duș cu un săpun neutru (fără miros). În plus, ar trebui să eviți utilizarea parfumurilor sau a oricărui produs cosmetic care îți afectează percepția asupra mirosurilor.  

Idei parfumuri dama - oferte


Nu folosi prea multe benzi parfumate


În magazin a sosit momentul. Sunt benzile olfactive de hârtie care se folosesc atunci când se încearcă o esență, aceasta este o variantă pe care o poți folosi la început, desigur, fără a exagera. Folosirea a mai mult de patru teste cu diferite parfumuri va face decizia mai complicată, deoarece mirosul ajunge copleșitor.

Pulverizează parfumul pe piele


Cand te-ai hotarat deja asupra unui parfum, iti recomandam sa il pulverizezi pe piele (dosul mainii sau antebrat) si sa astepti sa se usuce. Numai asa vei putea determina daca parfumul se adapteaza tenului tau si, in consecinta, gustului tau. Atenție, nu freca niciodată parfumul când îl pulverizezi pe piele, deoarece descompui particulele de esență și mirosul se pierde rapid. Parfumuri damă – oferte & reviews


Așteaptă aproximativ 20 de minute și poți vedea dacă parfumul pe care l-ai ales va fi sau nu un însoțitor ideal.

Cum să alegi un parfum bun pentru bărbați și femei?


Acum că știm câteva trucuri pentru a ne ușura alegerea în magazin, este foarte important să știm ce parfumuri trebuie să alegem și care ni se potrivesc. De aceea, pe lângă aplicarea punctelor anterioare, trebuie să ne uităm la următoarele: 

Analizează dacă este un parfum de calitate


Primul lucru pe care ar trebui să-l observi este calitatea, adică dacă te uiți la un parfum original sau nu. Pentru a face acest lucru, îți recomandăm să analizezi următoarele puncte: 

Trebuie să analizezi durata aromei după aplicare, dacă aceasta dispare în câteva minute, e posibil să nu ai un produs original.

Parfumuri de damă - analiza


Un secret pe care îl poți folosi pentru a confirma că este un produs original este să agiți rapid sticla. Dacă se formează bule mici care dispar imediat, este considerat un produs bun.

Există și alte aspecte care îți spun dacă este un parfum de bună calitate sau nu, de exemplu: un ambalaj sau cutie cu design atractiv și elegant, componente de fabricație ștanțate pe flacon și hârtia de celofan caracteristică. Dacă nu are aceste detalii de ambalare, poți fi în fața unui parfum care nu este original.

In functie de familia olfactiva


Potrivit experților în parfumuri, există patru categorii de parfumuri. Acestea sunt: Floral, Proaspăt, Oriental și Lemnos. Parfumuri damă – idei & categorii la feminin



Fiecare dintre ele are o anume rezonanță cu sexul, personalitatea și atitudinile specifice. De exemplu, dacă vrei să știi cum să alegi parfumul potrivit pentru femei, parfumurile florale se potrivesc perfect. Sunt parfumuri moi și în general cu arome de trandafiri, iasomie, gardenie, crin... Fiecare categorie se adaptează unei identități.

Gradul de concentrație a parfumului


Adevăratele parfumuri au o concentrație de esență între 15 și 45% și durează aproximativ șapte ore. Eau de parfum (apă de parfum) conține 15% și mirosul durează șase ore aproximative. Parfumuri damă - idei


Există și Eau de toilette (apa de toaletă), iar aceasta are 10% și aroma ei durează aproximativ patru ore.

În cele din urmă, apa de colonie are o concentrație din 5% cu predominanță de note citrice și durează trei ore.

Care este parfumul ideal pentru mine dacă sunt bărbat sau femeie?


De asemenea, trebuie să iei în considerare caracteristicile fizice și, bineînțeles, tipul de personalitate. Acestea sunt date care te vor ajuta mult mai mult să stabilești cum să alegi un parfum pentru femei sau bărbați fără a suferi dezamăgiri ulterioare.

În funcție de tipul nostru de piele


Trebuie sa ai in vedere ca tipul de piele influenteaza foarte mult prelungirea aromei. În cazul tenului foarte gras, parfumul tinde să fie intensificat. În acest sens, este indicat să folosiți parfumuri moi, de tip floral, și nu în exces.

La rândul lor, persoanele cu pielea uscată au tendința de a absorbi mai mult parfumul. Din acest motiv, este indicat să aplici o cremă hidratantă înainte de parfum pentru a se păstra puțin mai mult timp. Cele mai intense sunt parfumurile dulci care merg foarte bine cu acest tip de piele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod