Retsina, cel mai nou restaurant cu specific mediteraneean

OSHO Fish, recunoscut pentru peştele proaspăt şi fructele de mare, s-a transformat, de la începutul lunii martie în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean. Retsina îmbină perfect preparate sofisticate, specifice zonei mediteraneene, cu atmosfera relaxantă şi aerul de vacanţă.
Retsina aduce un nou concept de restaurant în România, unic prin abordarea creativă a meniului. Chef-ul Retsina, Iosif Ştefănescu, a realizat un meniu în care sunt îmbinate preparate specifice din toate ţările mediteraneene, feluri de mâncare sofisticate în care tradiţia întâlneşte bucătăria modernă.

Peştele şi fructele de mare propaspete din meniu sunt selectate cu atenţie şi trimise de 2-3 ori pe săptămână din Grecia.

Secretul gustului desăvârşit al delicateselor Retsina vine şi de la prepararea acestora la cuptorului-grill Josper care îmbogăţeşte savoarea şi textura cărnii.


Retsina şi OSHO Steak sunt singurele restaurante din România care folosesc cuptorul-grill Josper. Acesta este folosit în bucătăriile celor mai cunoscute restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Cuptoarele Josper conferă cărnii un gust mai intens şi o aromă unică.  

Chef Iosif Ştefănescu recomandă din meniul Retsina Ouzo Sea food linguini, un preparat cu influenţe italiano-greceşti, aromat cu ouzo, savurosul Black Cod, preparat la cuptorul Josper şi servit alături de legume şi spanac, sofisticatul Coq with mushrooms ragout, inspirat din bucătăria tradiţională specifică Franţei mediteraneene sau delicatese precum Speck and strawberry risotto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod