Tedicioşi pentru pofticioşi

Începând cu luna februarie, cunoscutei băuturi pentru copii Tedi i se alătură trei sortimente de biscuiţi, cu gust delicios şi forme jucăuşe. Fără conservanţi sau coloranţi, biscuiţii Tedi se regăsesc în pachete de 50g și 100g - petit beurre - precum şi în pachete de 34g – biscuiţi sub forma unei tablete de ciocolată, o noutate absolută pe piaţa biscuiţilor din România.

Poveste adevărată: "Nu mă înțeleg cu soția în privința banilor familiei"

Soția mea provine dintr-o familie foarte bogată, care însă a pierdut totul din cauza pasiunii tatălui ei pentru jocurile de noroc.

Doar o treime din locuințele distruse zilnic în București sunt asigurate

Asigurarea locuinței este obligatorie în România pentru dezastrele naturale, cum ar fi cutremurele, alunecările de teren și inundațiile naturale. Spre exemplu, în București 15 locuințe ard zilnic, însă doar cinci dintre acestea sunt asigurate. Există mult mai multe riscuri la care poate fi supusă locuința și locuitorii trebuie să știe care care sunt cele mai mai frecvente trei riscuri incluse în polița obligatorie.

De Halloween, KFC a pregătit povești de groază și mult #usturoipebune

Pe 31 octombrie, clienții KFC sunt protejați de spiritele rele cu #usturoipebune și multe surprize!

Hornbach deschide Târgul de Crăciun cu peste 2.000 mii de articole de sezon

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează anul acesta cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun în toate magazinele proprii.

Pizza Hut aniversează 20 de ani de prezență în România

Pizza Hut aniversează 20 de ani de prezență în România. Restaurantul deschis pe Calea Dorobanți nr. 5-7 a fost primul restaurant american ‘Casual Dine-in’ din țară. În cei 20 de ani de la deschidere, Pizza Hut a dezvoltat o rețea de 14 restaurante, dintre care opt în București, câte unul în Ploiești, Timișoara, Iași, Constanța și 2 în Cluj.

Fashion Days lansează prima aplicaţie pentru iPad a unui fashion retailer online din România

Fashion Days, lider pe piaţa magazinelor online pe segmentul fashion în România şi cea mai mare destinaţie de shopping din Europa de Est, a lansat aplicaţia de cumpărături pentru iPad, care vine în completarea celei pentru iPhone, lansată anul trecut.

KFC România susține organizația SOS Satele Copiilor România

KFC România începe un nou parteneriat de responsabilitate socială, cu asociația SOS Satele Copiilor România. În debutul colaborării, KFC va susține o familie SOS care face parte din SOS Satul Copiilor București. Satul SOS reprezintă comunitatea în care familiile SOS locuiesc împreună, creând un mediu în care copiii cresc, se dezvoltă și se bucură de clipele frumoase ale copilăriei.

Cel mai puternic aparat foto de tip bridge a ajuns în România

F64 lansează Lumix DMC-FZ1000, cel mai puternic și avansat aparat foto de tip bridge disponibil pe piață. Panasonic a fost experiența dezvoltată cu gama semi-profesională GH și oferă într-un pachet compact și rezistent fotografii de calitate ridicată și videoclipuri 4K, cea mai folosită rezoluție în cinematografie și viitorul standard în televiziune.

Bucătărie italienească rafinată și taifas la vin bun în plimbarea din Piața Charles de Gaulle

În Piața Charles de Gaulle, nr.3, într-o clădire cu istorie și stil, bucureștenii sunt invitați în îmbietoarea bucătărie italienească - Zabaione.

Cum să pleci liniștită în vacanță

A venit vara și nu te poți gândi decât la vacanță, mare, soare și tări străine? Înainte să pleci în bine-meritata vacanță, asigură-te că nu vor exista situații care să îți strice planurile.

5 sfaturi financiare pentru o vacanță fără griji

Vacanța de vară reprezintă perioada în care planurile noastre de călătorie de peste an devin realitate, fie că vorbim de o vacanță în România sau de una în străinătate.

Letts of London acum si in Romania

La inceputul acestei saptamani, libraria Syntagma din Galeriile Titan a gazduit lansarea celebrelor agende Letts in Romania.

5 sfaturi financiare pentru femei. Cum să ai grijă de bugetul tău!

Pentru orice femeie, primăvara vine cu gânduri de dietă, cu chef de mai mult sport și cu eforturi de curățare a trupului, dar și cu idei noi de relansare a bugetelor personale.

"Prietenul meu nu vrea să muncească. Îl iubesc, dar nu pot să trăiesc de azi pe mâine"

Am divorțat de un om care îmi făcea rău prin negativismul lui. Era un om extrem de pesimist și alături de care nicio bucurie nu dura prea mult. Deși eram de-o seamă și ne-am căsătorit din anii facultății, prăpastia dintre noi era atât de mare încât mariajul nu a durat decât doi ani.

Intalnire cu Iepurasul, workshop-uri si multe surprize, numai in luna Aprilie, la Liberty Center

Anul acesta, in perioada 7-19 aprilie, Liberty Center lanseaza campania “De Paste, in Liberty Center te simti ca acasa” si isi asteapta vizitatorii cu multe surprize si activitati legate de aceasta perioada a anului, in vreme ce magazinele prezente in centrul comercial expun noile colectii de vara.

5 sfaturi financiare importante de la bunici. Învaţă să economiseşti!

Bunicii sunt uneori primii profesori când vine vorba de sfaturi financiare, aceştia trecând prin perioade dificile din punct de vedere economic, precum Marea Criză, Al Doilea Război Mondial sau perioada de tranziţie de după Revoluţia din 1989. De asemenea, bunicii reprezintă şi un model financiar, în condiţiile în care, în pofida veniturilor modeste, îşi plătesc obligaţiile financiare la timp şi reuşesc să economisească şi bani pentru copii şi nepoţi. Din aceste motive, atunci când suntem într-o dilemă financiară şi avem nevoie de sfaturi şi de susţinere putem apela oricând la bunicii noştri.Mai jos avem 5 sfaturi pe care specialiştii KRUK România le-au aflat de la bunicii lor, pentru a avea o viaţă financiară liniştită.1. Răsplăteşte-te singurEste foarte important ca atunci când îţi primeşti salariul, primul lucru pe care să-l faci este să te răsplăteşti singur. Pune deoparte între 5 şi 10% din bani pentru că nu ştii niciodată când o să ai nevoie de aceste fonduri, în cazul unei situaţii urgente sau pentru a-ţi satisface o altă nevoie. În plus, faptul că ai nişte bani deoparte te face mai sigur pe tine din punct de vedere financiar.2. Ţine un calendar al datoriilorPentru a-ţi plăti la timp facturile la utilităţi, întreţinerea sau ratele la bancă, notează datele scadente într-un calendar. În felul acesta poţi avea o evidenţă exactă a lor şi îţi vei putea gestiona mai bine cheltuielile neprevăzute.3. Prioritizează cheltuielileToate nevoile sunt importante, iar pentru a le îndeplini, în cele mai multe cazuri, ai nevoie de bani. Din păcate, de-a lungul unei luni nu le poţi satisface pe toate, astfel că este vital să le prioritizezi. Nu te arunca la cheltuieli care îţi depăşesc bugetul lunar, iar atunci când trebuie să faci unele care implică bunuri de folosinţă îndelungată, precum un frigider, o maşină de spălat sau un televizor, încearcă să pui nişte bani deoparte înainte de a merge la cumpărături.4. Evită achiziţia de bunuri şi servicii pe termen scurt prin crediteDe exemplu, o vacanţă achiziţionată pe credit îţi poate aduce mai multe bătăi de cap decât linişte şi relaxare. O vacanţă este o plăcere pe termen scurt, iar dacă va trebui să o plăteşti pe termen mediu atunci pot apărea probleme – o reducere a veniturilor ori o fustrare de tipul “cât trebuie să mai plătesc pentru vacanţa aia de acum 2 ani”.5. Economiseşte în tinereţe pentru bătrâneţeMajoritatea persoanelor în vârstă recunosc că şi-ar fi dorit să economisească pentru pensie mai devreme, pentru a avea o bătrâneţe liniştită. În acest sens, aveţi la dispoziţie diferite produse de economisire, bancare sau de asigurări.

Retsina, cel mai nou restaurant cu specific mediteraneean

OSHO Fish, recunoscut pentru peştele proaspăt şi fructele de mare, s-a transformat, de la începutul lunii martie în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean. Retsina îmbină perfect preparate sofisticate, specifice zonei mediteraneene, cu atmosfera relaxantă şi aerul de vacanţă.

4 situaţii care duc la acumularea de datorii. Cum ne planificăm bugetul?

Cheltuielile urgente, vacanțele cu familia sau pur și simplu situaţiile neprevăzute ne pot face să intrăm în datorii. Cardurile de credit ușor accesibile, împrumuturile rapide sau cumpărăturile în rate fac dificilă menținerea unei discipline financiare și sunt, din ce în ce mai des, cauzele acumulării datoriilor.

Staţiuni de schi din străinătate convenabile la preţ pentru luna februarie

Dacă în luna ianuarie îți refaci bugetul afectat de sărbătorile de iarnă, în februarie, odată cu Ziua Îndrăgostiților și echivalentul său românesc, Dragobetele, îți permiți să îți faci din nou planuri de vacanță.
Pagina: