Persil lansează inovația în spălarea hainelor: Power-Mix, primele capsule pre-dozate care aduc împreună detergentul lichid și cel pudră

Persil revoluționează spălarea hainelor și lansează primele capsule bi-camerale care conțin și detergent pudră, și detergent lichid.

Unice pe piață, capsulele Persil Power- Mix sunt inovația 2 în 1 care combină beneficiile ambelor tipuri de detergent pentru a oferi cea mai bună soluție de curățare a rufelor, eficientă și ușor de folosit, având în același timp o formulă activă chiar și la temperaturi scăzute.

Bazându-se pe tehnologia germană, Persil Power Mix aduce puterea detergentului pudră cu agenți de înălbire și ingrediente active care îndepărtează eficient petele, previne scămoșarea și lasă rufele perfect curate.

Beneficiile sunt completate de camera cu detergent lichid, cu o formulă concentrată care curăță, parfumează intens, intensifică și redă strălucirea culorilor.

Comparativ cu orice alt tip de detergent, noul Persil Power-Mix oferă două avantaje principale: confort și performanță maximă, fiind soluția ideală pentru cei care doresc să spele rufele în cel mai ușor mod posibil, obținând în același timp rezultate perfecte de spălare. Acesta este disponibil în două variante:

•    Persil Power-Mix capsule Universal – cutie resigilabilă care conține 14 capsule, preț 24,3 lei sau punga resigilabilă care conține 28 capsule, preț 45,63 lei
•    Persil Power-Mix capsule Color - cutie resigilabilă care conține 14 capsule, preț 24,3 lei sau punga resigilabilă care conține 28 capsule, preț 45,63 lei

 

 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionela_P pe 14 Iul 2015, 19:30
    Persil Power - Mix Caps

    Se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici...si noul detergent Persil Power-Mix Caps, dovedeste acest lucru. L-am incercat si eu si am fost multumita de rezultate.

    0
    0

  • gabriela barnusca pe 2 Iul 2015, 09:56
    Persil Power-Mix Caps multumita si fericita

    am testat noulPersil Power-Mix Caps, pot spune ca e cel mai bun detergent , si il voi folosi mereu .

    1
    1

  • mykyduta pe 1 Iul 2015, 23:18
    L-am testat

    Am testat si eu acest detergent Persil Power Mix Caps prin intermediul BuzzStore si sunt foarte multumita de el. Miroase minunat si scoate petele la temperatura foarte scazuta. Imi place si ca nu mai trebuie sa dozez eu cantitatea ed dergent si mai ales ca nu mai trebuie sa curat cutia masinii de spalat in care puneam detergentul. Il recomand cu incredere

    0
    0

  • Mirela G pe 14 Iun 2015, 21:44
    Combinatie perfecta

    Întotdeauna am preferat detergentul pudra pentru eficienta lui în a scoate petele și detergentul lichid pentru parfumul lui. Persil mi-a facut o surpriza si le-a combinat in capsulele Power Mix. Sunt super incantata de aceasta combinatie pentru ca pot avea rufe si curate si inmiresmate. In plus sunt super incantata ca sunt si predozate astfel incat sa nu te mai intrebi cat detergent trebuie sa pui.

    0
    0

  • Anca Dragomir pe 14 Iun 2015, 20:25
    Persil Power-Mix Caps, atat de nou si atat de bun!

    Persilul m-a convins inca o data ca poti avea incredere intr-un detergent care iti curata toate petele si iti lasa si un miros placut pe rufele proaspat spalate. Imi place ca Persil-ul se reinventeaza periodic, ultima inovatie (mix caps, detergent pudra si lichid intr-o singura capsula) fiind net superioara din punct de vedere calitativ altor detergenti din comert. Il recomand cu mare drag, pentru ca stiu ca nu te va dezamagi.

    0
    0

  • Loredana pe 14 Iun 2015, 13:34
    Persil Power Caps

    Am spalat cu noile capsule de la persil, power caps si am ramas impresionata de mai multe lucruri. In primul rand mi-a placut mirosul placut de proapat, de vara al capsulelor. Apoi primul lucrul pe care l-am testat au fost lenjeriile si prosoapele. Au ramas de un alb imaculat, nefiind nevoie inalbitor. Apoi am testat pe o babetica cu pete de afine, capsuni si mancare. Petele fiind mai vechi. Si surpriza... petele au iesit. Babetica s-a albit iar majoritatea petelor au trecut. A ramas o singura pata foarte veche de pe babetica care niciodata nu s-a dus la spalat. Eu sunt foarte multumita si recomand cu incredere folosirea noilor capsule de la persil.

    0
    0

  • mirela_pisoi pe 13 Iun 2015, 23:45
    folosec si recomand

    Multumim pentru recomandare. Si eu folosesc capsulele Persil Power Mix si sunt foarte multumita de rezultate: scoate si cele mai dificile pete, nu imi raman pete albe de la detergent pe rufele inchise la culoare si nu imi mai bat capul cu dozajul!

    1
    0

  • Fetanu Mioara pe 9 Iun 2015, 16:30
    #Persil Power Mix Caps

    Fiind partasa la aceasta campanie de testare oferita de @BUZZStore si #Persil, imi pot spune pararea sincera despre acest produs si anume: detergentul spala si curata intr-adevar petele de murdarie, oferind un parfum finut de prospetine care persista, dar, eficienta lui este cu atat mai buna, cu cat rufele sunt mai recent murdare! Adica (dau exemplu cazul meu): mi-am cumparat recent 2 perechi de sosete albe (nimic interesant pana acum), dar ghinionul a facut ca acestea sa le port cu o pereche de adidasi negrii, de unde..surpriza!!! pe calduri am transpirat si bineinteles ca a iesit culoarea din ei... cei pe care i-am purtat mai inainte fata de cei mai recenti pana la spalare inca mai au mici pete de culoare, ca, sincer, nu cred ca e persoana care se apuca si-si spala la masini doar o pereche de sosete, fix cand a murdarit-o, nu??Tocmai din acest motiv, pentru eficienta ii pot acorda nota 7-8 (pentru ca nu contine agent de inalbire suficient, chiar daca este compact), la prospetime, il clasez pe 10 (desi este finut, persista)

    0
    0

  • radu aura pe 4 Iun 2015, 08:56
    foarte bun

    am testat persil power mix caps in cadrul campaniei de testare buzzstore. Sunt extrem de multumita de rezultatele obtinute cu acest detergent, prietenele mele ce au primit mostre sunt la fel de incantate. curata impecabil, rufele miros placut la sfarsit iar petele dispar

    0
    0

  • Adriana Ruja pe 3 Iun 2015, 18:50
    despre noul Persil...

    După cum văd majoritatea dintre voi au testat noul #Persil prin campania de testare @BUZZstore... si eu am fost una dintre persoanele selectate pentru testare... ...ce sa zic, deja după mai multe spălari la care l-am folosit mi-am cam format o părere despre acest detergent... Este într-adevăr bun, ușor de folosit, însă ar mai încăpea și loc de mai bine...Petele mai dificile au cam rămas pe haine Persil, reușind doar să le estompeze...Dar totuși e un detergent ce merită cumpărat...

    0
    0

  • Iorgulescu Cristina pe 3 Iun 2015, 18:43
    Power Mix Caps

    Am incercat Persil Power Mix Caps prin intermediul BUZZStore(multumesc inca odata pentru posibilitatea testarii).L-am testat pe un tricou patat cu roz de la deodorant. Petele au disparut si m-a impresionat placut si mirosul oferit.

    0
    0

  • catea camelia pe 2 Iun 2015, 10:35
    Minunat

    Am incercat noul Persil Power Mix Caps si pot spune ca ofera o o eficienta curatare chiar si la temperaturi scazute. Noua formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra pe de alta parte gelul mentine culorile vii si parfumul este de lunga durata. Nu cred ca o sa mai cumpar altceva pentru ca Persil Power Mix Caps imi ofera tot ce am nevoie pentru ca hainele mele sa fie impecabile:)

    0
    0

  • luiza pe 28 Mai 2015, 08:34
    foarte bun

    Am folosit si eu Persil Power-Mix caps si sunt foarte multumita de el. Un detergent foarte bun pe care il recomand

    0
    0

  • OanaToma pe 26 Mai 2015, 16:04
    Power Mix Caps

    Am incercat Persil Power Mix Caps prin intermediul BUZZStore(multumesc si aici) si proba mea a constat in lenjerie de pat si prosoase de baie. Cel mai impresionata am fost de prospetimea oferita hainelor.

    0
    0

  • Aurelia Mois pe 25 Mai 2015, 23:09
    Capsulele Persil Power Mix

    Si eu am testat aceste noi capsule pe hainute de bebe pline de piure de fructe si pe prosoapele de bucatarie. Rezultatele au fost foarte bune, petele au disparut, culoarea alb a fost reinprospatata si toate au acum un miros foarte placut. Recomand !

    0
    0

  • Stoican Ileana pe 25 Mai 2015, 21:24
    Recomand

    Noul detergent Persil Power Mix Caps este foarte bun. L am testat pe hainele copiilor cat si pe ale noastre.Curata foarte bine chiar si la temperaturi mai mici

    0
    0

  • Carmen Andreea pe 25 Mai 2015, 17:51
    Persil Power Mix Caps

    Este un produs foarte bun! L-am testat iar rezultatul : miroase placut, nu face multa spuma si cel mai important ... Curata impecabil ! Curata si cele mai incapatanate pete, chiar si la temperaturi scazute. Am reusit astfel sa "reinvii" multe obiecte vestimentare abandonate din cauza petelor dificile.

    0
    0

  • Madalina pe 20 Mai 2015, 12:48
    Persil power mix caps

    buna ziua, am testat acest detergent pe hainutele copilului si vreau sa spun ca este chiar foarte efficient. inainte foloseam alt produl insa acum sunt sigura ca nu mai renunt la Persil

    0
    0

  • Marilena Cojocaru pe 15 Mai 2015, 19:18
    Feed-back

    Doar citind un articol poate ne este greu sa ne convingem de calitatea unor produse. Din experienta proprie, vin in sustinerea celor scrise. Am primit produsul in cadrul unei campanii organizate de #Persil si @BUZZStore. Din start am remarcat modul de prezentare al detergentului Persil Power-Mix Caps. Combina detergentul pudra cu cel lichid. Pentru mai multa siguranta, atunci cand foloseam pernute, adaugam si detergent pudra. Acum nu mai este cazul. Mirosul? Hmm, greu de descris. Il asociez cu primavara, prospetimea ei si verdele acela curat pe care ne place sa-l admiram. Se impregneaza in haine si acopera unele mirosuri dificile, precum otetul varsat intr-un prosop. M-a bucurat sa vad ca a reusit scoata o pata ramas pe tricou, dupa ce am alunecat la munte si am luat un pom in brate. :) Imi place! Pe mine m-a convins de calitatea lui

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod