Gătești cu slow cooker-ul Crock-Pot și ai timp pentru pasiunile tale! Cel mai simplu mod de a găti gustos și sănătos

În ritmul alert al vieții de zi cu zi, atunci când ne împărțim timpul între birou și familie, slow-cooker-ul Crock-Pot reprezintă soluția ideală în bucătărie pentru a găti în cel mai simplu mod, gustos și sănătos.

Indiferent de aptitudinile pe care le ai în bucătărie, vei obține mâncăruri gustoase și vei avea mai mult timp pentru tine și cei dragi, pentru că slow cooker-ul gătește în lipsa ta. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi rețeta preferată, să pregătești ingredientele, pornești slow cooker-ul și acesta va găti pentru tine. Poți să-ți continui activitățile cotidiene, iar tu și familia ta veți găsi acasă o mâncare delicioasă și sănătoasă.  

Aparatul electric Crock-Pot a fost desemnat slow-cookerul nr-ul 1 în SUA și are la bază conceptul revoluționar de slow-cooking, gătitul lent la temperature reduse, grație căruia nutrienții se mențin în întregime în mâncare.

În timp ce tu te bucuri de pasiunile tale alături de cei dragi, Crock-Pot se ocupă de prepararea mesei fără supraveghere.

O varietate de rețete, plus de gust și sănătate cu 2 setări simple

Poți prepara o multitudine de rețete la Crock Pot: fie că alegi să încerci tocănițe gustoase, ciorbe, aperitive sau deserturi delicioase, toate acestea vor putea fi gătite mult mai atent și mai sănătos. Gătirea lentă, la foc mic, înseamnă savoare maximă.
Slow-cookeul Crock-Pot se folosește foarte ușor:  îți alegi rețeta preferată, adaugi ingredientele în aparat, optezi pentru una dintre cele două setări de gătire – High sau Low și setezi durata de preparare conform rețetă.

Pe ambele setări de gătire se poate ajunge la aceeași temperatură, diferența constând în intervalul de timp necesar pentru ca slow cookerul să atingă punctul de fierbere (100°C).

Crock-Pot dispune de timer reglabil, de funcția Păstrare la cald și de un vas de ceramică termică, foarte durabil, detașabil, care poate fi folosit și în cuptor sau pe plită.

Crock-Pot gătește în lipsa ta, în condiții de maximă siguranță, cu un minim de consum

Cu un consum scăzut de energie (cât un bec) și grație temperaturii joase la care sunt pregătite felurile tale preferate, poți adăuga ingrediente dimineața, pentru a te bucura seara de o mâncare gustoasă și sănătoasă.
Cu aparatul de gătit Crock-Pot economisești până la 75% din energia consumată de un cuptor convențional.

Chef Alex Cîrțu te inspiră cu rețete personalizate

Unul dintre cei mai pricepuți bucătari din România, Chef Alex Cîrțu, a testat slow-cooker-ul Crock-Pot și recomandă acest produs inteligent, care te va face să apreciezi aperitivele fresh, aromele supelor calde, gustul desăvârșit al tocănițelor și al dulciurilor pufoase.

Mai multe modele adaptate nevoilor din bucătărie

Crock-Pot este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni – 6 modele, având capacități de preparare ideale, ce variază de la 2 la 7 persoane, cu prețuri începând de la 199 lei.

Toate produsele beneficiază de 5 ani garanție.  

Slow cookerul Crock-Pot se poate găsi online pe www.crockpot-romania.ro și în lanțurile retail Carrefour, Domo și Mobexpert Băneasa.  Pentru mai multe detalii despre cum poți găti, în cel mai simplu mod, gustos și sănătos, și pentru rețete, poți accesa site-ul www.crockpot-romania.ro și pagina de facebook Crock-Pot Slow Cooker.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod