Talentul este premiat, indiferent de rasă: Uggie, patrupedul-vedetă

Era şi timpul să se acorde premii şi pentru cei mai talentaţi dintre noi, căţeii. Am fost mândră tare când am aflat că Uggie, un patruped extrem de talentat, a primit premiul "Zgarda de Aur"

Era şi timpul să se acorde premii şi pentru cei mai talentaţi dintre noi, căţeii. Am fost mândră tare când am aflat că Uggie, un patruped extrem de talentat, a primit premiul "Zgarda de Aur" pentru rolul din filmul "The Artist". Este drept, nu am văzut încă filmul, dar este pe lista de Must Do :)

Filmul în care a apărut terrier-ul este unul dintre cele mai premiate producţii cinematografice, majoritatea actorilor fiind nominalizaţi pentru "Globurile de Aur" la cel puţin o categorie.

Aşa că, de ce tocmai Uggie ar fi lipsit? Ar fi fost nedrept, nu? Mai ales că nu a fost un rol uşor de interpretat, după cum spun criticii. Astfel, căţelul a fost vedeta primei ediţii a galei premiilor "Zgarda de Aur", fiind câştigătorul marelui premiu.

Stăpânul şi dresorul său, Omar von Muller, a primit premiul: o zgardă acoperită cu cristale Swarovski, cu un pandantiv în formă de os. Nu a fost primul rol pentru Uggie, care are în spate o lungă carieră în cinematografie şi televiziune, însă a fost ultimul.

Căţelul are 10 ani şi s-a pensionat după încheierea filmărilor pentru "The Artist".

Viaţa lui Uggie nu a fost una uşoară. Terrier-ul a fost salvat şi adoptat de un dresor după ce a fost abandonat de primii săi stăpâni.

Felicitări, Uggie! :)


maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod