Prinţi, căţeluşa care îl însoţeşte peste tot pe Cornel Dinu

Cornel Dinu nu a rămas singur. Are alături un prieten care-l ajută să meargă mai departe. După decesul soţiei, administratorul delegat al lui Dinamo este mereu însoţit de câinele său, un

Cornel Dinu nu a rămas singur. Are alături un prieten care-l ajută să meargă mai departe. După decesul soţiei, administratorul delegat al lui Dinamo este mereu însoţit de câinele său, un ciobănesc german. Prinţi, că aşa o cheamă pe căţeluşă, îl ajută pe Cornel Dinu să treacă peste suferinţa provocată de pierderea celei dragi. Soţia a decedat în luna decembrie şi de atunci Dinu este nedespărţit de câinele său.

Patrupedul are parte de multă atenţie din partea lui Cornel Dinu, mai ales că în luna octombrie Prinţi s-a pierdut, fiind găsită după ce fiul lui "Mister" a postat un mesaj pe Facebook cu semnalmentele ei.

Prinţi a fost cadou de la soţia sa, astfel explicându-se şi legătura strânsă dintre cei doi.

"Prinţi este un suflet care îmi stă mereu alături. Ea mi-a fost dăruită de soţia mea, Silvia. Spre deosebire de oameni, care te mai dezamăgesc, câinele este sincer cu tine şi are sufletul curat", a declarat Mister pentru Click.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod