Imagini şocante: 1.500 de câini salvaţi înainte de a fi transformaţi în carne pentru restaurante

Înfometaţi şi înghesuiţi în cuşti foarte mici. Aşa au fost găsiţi peste 1.500 de câini. Animalele au fost salvate de voluntari de la protecţia animalelor şi poliţia din Chongqing, China,

Înfometaţi şi înghesuiţi în cuşti foarte mici. Aşa au fost găsiţi peste 1.500 de câini. Animalele au fost salvate de voluntari de la protecţia animalelor şi poliţia din Chongqing, China, în timp ce erau transportate spre abatoare.


Deşi au fost hrăniţi, li s-a dat apă şi tratament de urgenţă, mulţi dintre câini nu au supravieţuit. Unul dintre voluntarii care au participat la operaţiunea de salvare a fotografiat condiţiile în care erau transportaţi câinii şi apoi le-a postat pe internet.

"Când am ajuns lângă ei, câinii au început să geamă, însă unii erau atât de slăbiţi încât nu au fost în stare să mai scoată niciun sunet. Şoferul camionului care făcea transportul ne-a spus că sunt 700 de câini, dar, în realitate, erau peste 1.500", a declarat Xiao Lu, unul dintre voluntari, pentru DailyMail.

În multe ţări din Asia, dar şi în Mexic sau chiar Elveţia, carnea de câine rămâne încă pe lista animalelor de consum, iar în Thailanda preţul unui câine ajunge la 33 de dolari.

Nu pot să nu mă întreb pentru ce noi, câinii, am fost creaţi de fapt:  companie şi pază sau pentru a potoli foamea oamenilor?
M[

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod