Pisicile și bradul de Crăciun, o combinație de tot râsul. 40 de imagini amuzante

Este deja foarte cunoscut faptul că pisicile au o relație specială cu bradul de Crăciun. O știu bine cei care dețin o pisică, dar și cei care nu au un astfel de animăluț în casă.
Pare că mâțele din toată lumea au o regulă secretă de conduită care presupune distrugerea oricărui brad de Crăciun.

Dacă stăpânii se străduiesc să decoreze cât pot de frumos bradul și locuința în așteptarea acestei sărbători minunate, pisicile au propria tradiție: dărâmarea cât mai rapidă a bradului și distrugerea iremediabilă a decorațiunilor.

În cazul în care nu ai o pisică, te poți mândri liniștit cu bradul tău până după săbători. Dar stăpânii de pisici au pe tot parcursul zilele de sărbătoare misiunea de a-și păzi fără încetare bradul de neastâmpăratele lor animale de companie.

Una dintre cele mai mari plăceri ale mâțelor este escaladarea bradului, care se soldează de obicei cu sfârșitul copacului frumos împodobit.
De asemenea, globuțele colorate le atrag pe pisici ca un magnet și nu se pot abține să nu smulgă cel puțin unul pentru a se juca numai câteva secunde cu el. O altă "pasiune" periculoasă de-a pisicilor este ronțăitul instalației de brad, a cablurilor și a beculețelor.

Descoperă câteva imagini care demonstrează relația "abuzivă" dintre pisici și bradul de Crăciun și care te vor face să râzi în hohote.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod