Iubire de câine... pe gheaţă

Am fost în parc!!!!!!!! Şi da, m-am bucurat de zăpadă (atât cât mai este) şi mi-am făcut noi prieteni. În plus, am întâlnit o frumuseţe de băieţel de care care m-am îndrăgostit pe loc

Am fost în parc!!!!!!!! Şi da, m-am bucurat de zăpadă (atât cât mai este) şi mi-am făcut noi prieteni. În plus, am întâlnit o frumuseţe de băieţel de care care m-am îndrăgostit pe loc (şi se pare că şi eu i-am picat cu tronc pentru că nu se mai dezlipea de mine hihih). Mi-a cerut şi numărul de telefon (de fapt băiatul care îl însoţea i-a cerut mamei), însă mami a zis că-s prea mică pentru băieţi. Şi o cred. În plus, frumosul avea 4 ani iar eu d-abia împlinesc 1 an si jumătate.

Oricum, mă mirosea într-un mod cam suspicios, aş zice :P

Aaaa.... Am facut-o şi pe patinatoarea :D De fapt aşa am cucerit privirile tuturor. Şi pe Teddy. Că aşa îl cheamă pe băieţelul creţ. Am patinat un pic pe lacul semi-îngheţat (sub privirile înfricoşate ale mamei, deşi nici acum nu înţeleg care a fost baiul) printre raţe şi alte frumuseţi de vietăţi. A fost o experienţă frumoasă, pot spune, având în vedere că mi-e frică tare de apă. Mai ales de lacul din parcul Tineretului, unde am şi picat o dată.

Dar asta am să vă povestesc altădată. Oricum, deşi mama şi prietenii mei s-au distrat copios când m-au zărit în apă, nu mi-a plăcut deloc. Însă m-am răzbunat când am reuşit să ies şi i-am stropit pe toţi :) Şi-au meritat-o!

Acum sunt cam îndrăgostită şi îmi mai zboară gândul la Teddy. Sper să-l mai întâlnesc şi nu pentru a face pui "creţi", cum zicea tatăl lui. Oricum, am întâlnit mulţi căţeluşi frumoşi şi oameni drăguţi. Deşi mulţi se sperie de aspectul meu "şifonat", vreau să le transmit un singur lucru: Sunt cel mai dulce căţeluş ever!!! Sau căţelusă.

Vă pup pe botic! :)

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod