A găsit un pui minuscul de veveriță și l-a crescut. Imaginile cu micuțul animal te vor înduioșa!

Într-o zi, un bărbat s-a întors acasă și a descoperit că o veveriță și-a făcut un culcuș din ramuri și conuri uscate în patul său, unde a născut doi pui.
Christina și Michael, specialiști în reabilitarea animalelor sălbatice, au fost chemați să salveze puii de veveriță din situația mai puțin obișnuită în care se aflau. Aceștia au încercat să reunească mama și puii, dar nu au reușit.

Din păcate, unul dintre pui a murit, iar după ce a fost consultat de un medic veterinar, s-a stabilit că puiul rămas singur nu are șanse de a supraviețui pe cont propriu. Acesta este motivul pentru care Christina și Michael s-au hotărât să adopte veverița minusculă, pe care au botezat-o Thumbelina (Degețica).

Încă de la început, s-a dovedit că Degețica este specială.
Pentru că a fost născută într-un sezon în care veverițele nu fată de obicei și pentru că și-a pierdut sora, Degețica a crescut fără să interacționeze cu alte veverițe.

Din cauza faptului că a fost hrănită la biberon Degețica s-a dezvoltat mai greu. La vârsta la care alți pui de veveriță ar fi mâncat deja alimente, micuța veveriță se hrănea exclusiv cu lapte la biberon. Spre deosebire de puii obișnuiți de veveriță, aceasta nu era interesată să sară și să se cațere.
În schimb, prefera să meargă în loc să fugă și să stea în loc să se cațere.

În ciuda eforturilor de a o introduce pe Degețica în mediul natural și de a o face să interacționeze cu alte veverițe, aceasta nu a dorit să aibă de-a face cu semenii săi. "Nu știu ce crede ea că este, dar în niciun caz nu se consideră veveriță", au declarat "părinții" săi adoptivi.

În prezent, Degețica este cât se poate de fericită și petrece timp alături de cei care au crescu-o și pe care îi consideră familia ei.
Îi place să mănânce boabe de mazăre, rucola și avocado. Nu îi place deloc să iasă afară, detestă vremea rece, nu îi plac alte veverițe și se teme de aspirator.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod