35 de imagini cu animale care te vor face să râzi cu lacrimi


Animalele reușesc de multe ori să ne aducă zâmbetul pe buze. Sunt drăgălașe, jucăușe și simpatice. Dar când sunt puse pe șotii sau au tot felul de expresii care par mai degrabă umane, ne fac să râdem cu gura până la urechi.
Fotografiile care surprind astfel de momente devin rapid virale. De la clasicele poze cu pisici, care au împânzit internetul, la imaginile cu cel mai bun prieten al omului care se comportă adesea ca un clovn, și până la cele cu animale sălbatice în ipostaze neobișnuite, toate acestea ne pot face de multe ori ziua mai frumoasă.

Câteodată nici nu trebuie să facă ceva anume, pentru că unele animale au figuri atât de expresive încât te bufnește râsul numai când le privești.
Cel mai bun exemplu este lama, un ierbivor originar din America de Sud care arată cel puțin amuzant. Cu dinții pe afară și o privire mirată, lama a devenit deja o senzație pe net.

Nu doar că au expresii faciale care ne amuză teribil, dar animalele reușesc uneori să facă o mulțime de trăsnăi și să ajungă în situații de tot râsul. 

Descoperă 35 de imagini cu animale care te vor face să râzi în lacrimi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod