Ananas

VIDEO: Cum să cureţi rapid un ananas. 4 metode geniale!

Nu-l mănânci atât de des precum ai vrea pentru că îţi este foarte groază să-l cureţi? Descoperă 4 metode geniale ca să înveţi să cureţi rapid un ananas!

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să stai să te uiţi la ananasul proaspăt pe care l-ai cumpărat şi să-ţi fie prea lene să-l cureţi. Ai mânca cu poftă miezul zemos şi dulce sau l-ai folosi la smoothie-uri delicioase, însă îţi este groază să te apuci de curăţat şi feliat.

Ananasul este un fruct foarte bogat în vitamina C, iar în plus mai aduce o mulţime de alţi nutrienţi cum ar fi vitaminele A, B6, B1, fibre, mangan, acid folic şi cupru. O cană cu bucăţi de ananas (165 de grame) conţine 83 de calorii.



Bromelina, substanţa principală din ananas este o enzimă deosebit de utilă pentru digestie, ananasul fiind printre puţinele fructe recomandate de nutriţionişti spre a fi consumate imediat după o masă copioasă. Efectul va fi unul spectaculos, deoarece bromelina favorizează digestia proteinelor, accelerează metabolismul şi favorizează arderea grăsimilor.

Ca să-l consumi mai jos, învaţă de la specialişti cum să cureţi rapid un ananas!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod