Urmează să lucrezi de acasă pe termen nedeterminat? 5 activități care te vor ajuta să rămâi calmă și concentrată

Credeai că urmează să te întorci la birou mai devreme, însă vei mai lucra de acasă cel puțin câteva luni?
Poate fi o veste buna pentru unii, insa nu toata lumea prefera sa lucreze din propria casa. Distragerile sunt multe, biroul nu este la fel de confortabil, iar cei din jur iti pot cauza stres suplimentar.

Daca experimentezi anxietate cand lucrezi de acasa si nu stii ce sa faci pentru a diminua starile zilnice de agitatie, iti recomandam sa iti reorganizezi putin programul.

Iata 5 activitati relaxante cand lucrezi de acasa: Cate una pentru fiecare zi de lucru!


Luni: Ia o pauza de la taskuri si fa sport

Incepe-ti ziua de luni in forta, cu o sesiune de antrenament in sufragerie.
Fie ca alegi sa faci sport rapid dimineata, inainte de a deschide laptopul, intr-o pauza de cafea sau seara, nu omite acest lucru.

Daca vrei sa capeti mai multa energie si endorfine care sa te binedispuna toata saptamana, urmeaza o rutina cardio, pe muzica. Daca vrei sa te linistesti si sa scapi de anxietate, concentreaza-te pe yoga sau pilates. Orice ai alege, misca-ti trupul si mentine-te in forma!

Marti: Rezerva-ti seara pentru filme si seriale

Dupa o zi lunga petrecuta la birou, destinde-te si da-ti voie sa te bucuri, timp de cateva ore, de serialul tau preferat.
Stim ca vor aparea ganduri intruzive, de tipul „as putea sa fac ceva mai productiv decat sa stau pe canapea”, insa crede-ne ca o astfel de pauza este binevenita. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod