Calitatea pe care Meghan Markle și Prințul Harry o admiră la o persoană

Ducii de Sussex se numară printre admiratorii autoarei Brené Brown, considerată în Statele Unite un guru al automotivației.
Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit ca o adora pe Brené Brown. Saptamana trecuta, cei doi au intrat in legatura directa cu liderii organizatiei de caritate The Queen’s Commonwealth Trust care isi propune sa transforme retelele de socializare intr-o forta pozitiva de comunicare.

In timp ce discutau cu Hunter Johnson, fondatorul programului „The Man Cave” din Australia care promoveaza conceptul masculinitatii pozitive, acesta a spus: „Vulnerabilitatea ne aduce conexiuni, si pentru asta suntem aici.
Aduce sens si un scop in vietile noastre.”


Johnson a facut apoi referire la Tristan Hunter, co-fondatorul organizatiei Centre for Humane Technology, pentru a da ca exemplu evolutia pozitiva a retelelor de socializare. Harry s-a intors atunci zambind catre Meghan, apoi i-a spus lui Johnson: „Imi place ca i-ai amintit pe Brené Brown si pe Tristan Harris pentru ca sunt doi oameni pe care ii adoram.” Meghan a confirmat imediat: „Ne plac!”, a spus ea.

„Acum cinci sau sase ani, poate mai mult, sa vorbesti despre sanatatea ta mentala era un semn de slabiciune.
Nu, nu este”
, a continuat Harry. „Daca toti suntem capabili sa ne aratam vulnerabilitatea, asta nu inseamna ca e o slabiciune, ci cred ca ne arata mai degraba puterea. Daca esti atat de legat de emotii si stii cum esti in fiecare zi, asta e o superputere”, a adaugat el. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
3 Septembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod