Simt aristocratic

Abundenta contureaza acest interior elegant, lipsit insa de sobrietate. Dimpotriva, el se desfasoara privirii in lumina unei atmosfere pline de caldura semnificatiei...

Abundenta contureaza acest interior elegant, lipsit insa de sobrietate. Dimpotriva, el se desfasoara privirii in lumina unei atmosfere pline de caldura semnificatiei profunde a ceea ce multi inteleg prin "acasa".

Un interior decorat cu multe obiecte valoroase, dar atat de bine armonizate, incat rezultatul final releva un adevarat simt aristocratic. O casa amenajata de Gruppo Casa Toscana.

Biroul de amenajari interioare "Casa Toscana" ofera o alternativa cu totul speciala celor ce vizeaza redecorarea propriilor case. Stilul promovat de acest birou este pentru romani unul nou, ce migreaza intre clasic si rustic elaborat.

Este o modalitate de ambientare bogata, plina de detalii rafinate. Este un stil preferat de oameni cu experienta de viata, care, ajunsi la varsta maturitatii, apreciaza obiectele de valoare. Exemplul de fata este graitor din acest punct de vedere.

Fiecare zona a spatiului diurn devine prilej de incantare, fiecare obiect are de spus o poveste, iar ansamblul devine plin de semnificatii, lipsit de monotonie.

Chiar daca obiectele decorative si mobilierul, piesele ce se evidentiaza cel mai repede nu apartin aceluiasi stil, gruparea lor, in final, devine una naturala.

Majoritatea obiectelor si a pieselor de mobilier sunt de provenienta italiana sau franceza, aduse din import pe baza de comanda de Gruppo Casa Toscana si magazinul de decoratiuni Motif.

Majoritatea tablourilor sunt semnate de reputatul artist Stefan Caltia.

Pe langa asocierea de obiecte, texturi si nuante, se remarca si asezarea atipica a mobilierului. Canapeaua din living este orientata spre semineu, cu spatele catre zona de acces in camera.

Astfel, se genereaza o delimitare discreta, elegant rezolvata fata de sufrageria deschisa catre camera de zi, iar spatiul dedicat conversatiilor devine unul intim.

Decorul cu parfum de vechi creioneaza spatiul ce inglobeaza sufrageria si bucataria, dar din care nu lipsesc electrocasnicele si dotarile performante (Whirlpool, Franke).

Insa acestea sunt reusit integrate, gratie designului "antichizat".

Combina "side by side" este realizata special pe comanda, cu finisaj de lemn pe suprafete la vedere. Aparatul este inzidit intr-o structura, placata cu ceramica, special conceputa. De remarcat modul ingenios de exploatare a fiecarui spatiu disponibil din ansamblul bucatariei.

Rafinamentul este prezent si in zona "culinara", respectiv bucatarie si locul de luat masa. Aici predomina un aer de conac, amprentat de ceramica splendida ce decoreaza pardoseala, mobilierul din lemn masiv si vasele din alama ce compun "panoplia" cu iz de prajituri aromate.



O casa deosebita unde tablourile semnate de Stefan Caltia, vitraliile realizate manual alaturi de artefacte orientale vin sa dea ambientului culoare, exotism, vivacitate. Mai pe scurt, este vorba de personalitate ce transpare in exterior vie, dinamica, placuta, marcata de simt aristocratic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod