Mazda CX-5, sufletul mişcării

Dacă s-ar putea face un calcul care să ne arate cât timp pierdem pentru a găsi ceea ce ni se potriveşte, am fi uimite să aflăm că petrecem  mare parte din timpul nostru aşteptând, încercând, căutând.

Fie că vrem o coafură care să ne vină bine, o culoare care să ne ”prindă” perfect, o rochie care să ne vină ”ca turnată” şi multe altele, de la farduri la pantofi şi la gadgeturi, suntem într-o continuă căutare mai mult sau mai puţin norocoasă.

Ştiţi şi voi cât de greu este să găseşti ceva care să ţi se potrivească perfect! De câte ori n-ai găsit o rochie care să-ţi placă, dar să nu aibă mărimea ta? De câte ori nu ţi-ai cumpărat jeanşi cu care te-ai dus direct la croitorie ca să-i scurtezi? De câte ori n-a fost nevoie să amesteci două nuanţe de vopsea de păr pentru a ajunge la culoarea pe care ţi-o doreşti tu? De câte ori nu facem astfel de compromisuri, iar când descoperim ceva care nu are nevoie de nicio modificare, care ne place fără niciun ”dar” ne simţim cu adevărat norocoase!

Aşa este Mazda CX-5.

Este acel ceva care te cucereşte de la prima vedere. Este o maşină care foloseşte limbajul de design ”KODO - Sufletul mişcării”, inspirat de mişcările celei mai rapide feline, ghepardul, iar acest lucru face ca maşina să pară în mişcare chiar şi atunci când stă pe loc. Nu ştii cum s-o priveşti şi cu ce ochi să te uiţi la ea.

Ajungi să o analizezi din toate unghiurile şi să nu-i găseşti niciun cusur. Jantele din aliaj, aerodinamice, îi subliniază dinamica şi caracterul sportiv.

Te impresionează prin aparenţă şi ai impresia că s-ar putea să nu-ţi vină tocmai bine, că nu e pe mărimea ta. Vei fi, apoi, surprinsă să descoperi nu numai că îţi vine bine, dar te vei simţi atât de confortabil cu ea! Mazda CX-5 este primul model care a înglobat noua gamă completă de tehnologii eficiente de reducere a greutăţii - SKYACTIV şi a depăşit rigiditatea funcţională a unui SUV obişnuit, mergând până la un nou nivel de emoţie şi sofisticare.

Te surprinde când o probezi! Îţi vine perfect, e comodă şi te face să te simţi minunat! Mazda CX-5 îmbină cu succes latura estetică cu cea practică: unul dintre cele mai mari spaţii din clasă pentru pasagerii din spate, multiple spaţii de depozitare, un portbagaj generos de 503 litri, iar datorită sistemului Karakuri, patentat de Mazda, bancheta din spate se rabatează 40:20:40 obţinându-se astfel un mai mare spaţiu în interior.

În plus, farurile Bi-Xenon au control automat al fazei lungi, comutând automat la faza scurtă atunci când se apropie o maşină din sens opus, şi sistemul adaptiv care permite orientarea luminii în funcţie de poziţia volanului, îţi va oferi o mai bună vizibilitate în curbe.

Vei realiza ce înseamnă filozofia de design ”KODO - Sufletul mişcării”, inspirată de feline, abia după ce vei atinge prima oară acceleraţia. Te vei simţi sigură pe tine, puternică şi elegantă. Designul dinamic, energic îţi dă o senzaţie de vitalitate şi agilitate. Asamblarea precisă şi armonia funcţională sunt atributele cheie ale finisajului specific Mazda.

Lansat în 2012, acesta este cel mai premiat SUV Mazda, cu cel mai confortabil şi mai flexibil interior din segment.
Te va atrage prin design, te va seduce în timp ce o conduci şi va ajunge să te stăpânească în timp ce tu, practic, deţii controlul. Un flirt al simţurilor care te face să înţelegi ce înseamnă, cu adevărat, sufletul mişcării!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod