Idei de cadouri pentru Paste

Si fetitele pot avea prieteni deosebiti printre "animalele inteligente".

Poti face o bucurie fetitei tale oferindu-i in dar poneiul interactiv ButterScotch, in marime naturala, care este echipat cu 11 senzori care simt orice atingere, sunet si lumina.

Daca micuta este pasionata de viata animalelor, atunci aceasta jucarie din plus este exact ceea ce ii trebuie pentru a invata sa calareasca.

ButterScotch este mai mult decat o simpla jucarie, deoarece poneiul raspunde la atingere, devenind un prieten adevarat pentru un copil.

De asemenea, poneiul isi roteste capul si isi ciuleste urechea in directia celui mai puternic zgomot pe care il aude, clipeste si da din coada, cand primeste mancare (morcovul special inclus in set) isi misca gura si mesteca, scoate sunete de mers si aer pe nari, iar daca in camera se face brusc intuneric, atunci poneiului i se va face somn si se va culca.


Pachetul include mai multe accesorii, respectiv un morcov, o perie, un capastru si un certificat de adoptie. Jucaria functioneaza cu 6 baterii de tip D.

Este o jucarie inteligenta recomandata pentru copii de minimum 5 ani si greutate de pana la 36 kg.

Poneiul ButterScotch poate fi cumparat de pe site-ul bestkids.ro, la pretul de 1.650 de lei.

Iti propunem, ca alternativa, si un joc educativ extrem de interesant, Georello Park. Copilul va construi cu manuta lui un parc cu palmieri, animale si mori de vant. In acest fel, cel mic va invata si notiuni mecanice de baza.

Micutul va trebui sa construiasca, in prima faza, o baza, prin unirea placilor. Apoi, folosind elementele de conexiune, va invata sa ataseze rotile dintate pentru a genera o reactie in lant.

Bineinteles, in parcul cu palmieri exista atat animale, cat si oameni, cu care micutul se va putea juca in voie.

Fara griji poti sta si tu, deoarece jocul nu este periculos pentru sanatatea copilului - nu contine piese mici, toate fiind confectionate din plastic moale, care poate fi spalat.
Piesele sunt rezistente la rupere si au marginile rotunjite, astfel incat copilul va fi in perfecta siguranta in timp ce se joaca.

Jucaria este indicata pentru copii cu varste mai mari de 4 ani si poate fi cumparata la pretul de 59 de lei, de pe site-ul ejunior.ro.

Copiilor le plac foarte mult animalele, astfel incat un animal din plus este unul dintre cadourile care ii va bucura foarte mult. Cu siguranta, foarte simpatic i se va parea micutului tau si papagalul vorbitor Squawkers McCaw, care spune cuvinte si fraze intregi, pre-programate, este specialist in efecte sonore si stie chiar sa cante.

Cum reuseste Squawkers McCaw sa faca toate acestea? Datorita senzorilor de atingere si infrarosu cu care este dotat. Mai mult decat atat, pasarea stie sa spuna glume, sa raspunda la recunoasterea vocii si poate memora diferite cuvinte sau fraze in limba romana.

Jucaria functioneaza cu 4 baterii de tip AA (neincluse in pret) si 2 baterii de tip AAA, la telecomanda (neincluse in pret).
Squawkers McCaw poate fi un cadou de vis pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Produsul poate fi cumparat de pe site-ul jucariidejucarii.ro, la pretul de 299 de lei.

Copiii adora casutele din povesti, iar casuta Feber poate fi exact darul de care ai nevoie pentru a-i bucura pe cei mici, care se vor putea juca in voie, nederanjati de privirile cercetatoare si ingrijorate ale parintilor.

Usa casutei se poate inchide cu cheie, iar geamurile se pot deschide si inchide. Este o casuta in miniatura, cu rafturi pentru a depozita obiecte, telefon, masuta si oglinda, tot ce au nevoie copiii pentru a se simti in largul lor.

Casuta se asambleaza si se dezasambleaza cu usurinta, iar culorile vii sunt rezistente la soare si variatiile de temperatura, astfel incat nu trebuie sa te temi sa ii lasi pe copii sa se joace in aer liber.

Casuta Feber poate fi cumparata de pe site-ul dinoland.ro, la pretul de 1.010 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod