Sotia lui Mel Gibson a intentat divort

14 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sotia lui Mel Gibson a intentat divort

Vineri, 10 aprilie, Robyn Gibson, sotia actorului Mel Gibson, in varsta de 53 de ani, a demarat procedura de divort, invocand "diferende ireconciliabile" - cei doi sunt casatoriti de 28 de ani, informeaza site-ul FemaleFirst.

In urma cu mai multe saptamani, Mel Gibson a fost fotografiat in timp ce saruta o frumoasa rusoaica, Oksana. Fotografiile care ii infatiseaza pe cei doi pe o plaja din Costa Rica au fost date publicitatii luna trecuta.

Gibson si Oksana au declarat ca au devenit apropiati in timpul filmarilor pentru productia cinematografica "Edge of Darkness", respectiv in luna august a anului trecut. La momentul respectiv, fotografii de scandal au reusit sa ii imortalizeze pe pelicula, in timp ce plecau din rulota starului de film.

Mel Gibson a negat existenta acestei legaturi amoroase.


Cuplul a dat ieri publicitatii aceasta declaratie comuna: "De-a lungul casniciei si despartirilor noastre, intotdeauna ne-am straduit sa pastram intimitatea si integritatea familiei noastre si vom continua sa facem la fel".

Mel, catolic convins, si Robyn Gibson au impreuna sapte copii.
Cei doi s-au casatorit in anul 1980, la scurt timp dupa ce starul a cunoscut succesul, datorita filmului "Mad Max".

Potrivit legislatiei americane, Robyn, in varsta de 52 de ani, poate primi jumatate din averea de 640 de milioane de lire sterline a actorului, care include, printre altele, o biserica catolica in California, in valoare de 26 de milioane de lire sterline, o insula privata in Fiji, un ranch in Costa Rica, precum si mai multe proprietati in Malibu.

Robyn solicita custodia comuna pentru cel mai mic fiu al lor, Thomas, in varsta de noua ani, acordarea unei pensii alimentare, precum si achitarea cheltuielilor de judecata.

Este de asteptat ca divortul sotilor Gibson sa intre in istorie drept cel mai scump divort din lume, cu atat mai mult cu cat se presupune ca sotii nu au semnat un contract prenuptial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod