Idei de cadouri pentru Paste

Cadouri pentru cei mari


Cu siguranta, in aceste zile de sarbatoare, ai programata cel putin o vizita la parinti, rude sau prieteni.

Si, in calitate de invitat, vrei sa te prezinti in fata gazdei cu un dar simbolic sau specific sarbatorii Pastelui.

Iata cateva sugestii de cadouri:

Un excelent cadou de Paste poate fi un cosulet din rachita cu oua si iepurasi de ciocolata. Darul nu trebuie sa fie extrem de scump, ci, mai degraba, in ton cu sarbatoarea.

Cosul pe care ti-l prezentam contine 3 iepurasi de ciocolata Milka de 60 g fiecare si 6 oua de ciocolata in staniol colorat de cate 15 grame fiecare.

Produsul poate fi cumparat de pe site-ul fungift.ro, la pretul de 30 lei.

Daca vrei sa fii sigura ca ai optat pentru darul perfect, atunci ofera obiecte de decor, cu motive specifice Pastelui, asa cum este si acest cos impletit tinut de un iepuras.



Este un cadou elegant si, in acelasi timp, amuzant, care va incanta gazdele, iar tu vei primi laude pentru ideea ta originala. Obiectul are dimensiunile de 50 x 20 cm si este confectionat din plastic si material textil.

Poate fi achizitionat la pretul de 59 lei, de pe site-ul cadoul.com.

In general, doamnele sunt foarte incantate de obiectele decorative primite si iti recomandam sa alegi un dar de acest tip atunci cand mergi in vizita la prieteni.

Poti opta pentru un cadou practic, asa cum este galetusa verde cu margarete din imagine. Poate fi, in acelasi timp, un cosulet pentru ouale de Paste, dar poate fi folosita si pentru depozitarea diferitelor lucrusoare.

Produsul poate fi comandat pe site-ul cadoul.com, la pretul de 29 de lei.

In cazul in care vrei sa ii faci o bucurie cuiva drag, mare amator de iesiri in natura, la iarba verde, acest rucsac pentru picnic este mai mult decat util - contine peste 30 de accesorii si poate fi folosit cu incredere de maximum patru persoane.

Contine: 4 linguri, 4 cutite de masa si 4 furculite (toate din otel inoxidabil), 4 cani de inox, 4 farfurii albe, 2 solnite pentru sare si piper, un desfacator cu trei functii, o fata de masa si 4 servetele din panza, un taietor de lemn, un cutit de taiat carne, o sacosa din material textil pentru adunarea resturilor, un suport termoizolant pentru sticla si o patura speciala pentru picnic (partea inferioara are rol de protectie), cu dimensiunea de 1.20/1.35 metri.

Daca iti este teama ca accesoriile ar putea cadea oricand din rucsac, nu te ingrijora - acestea sunt fixate in locase speciale si sunt bine ancorate, astfel incat vei sti intotdeauna ce gasesti si unde anume.


Partea din spate a rucsacului este un compartiment termoizolant pentru alimente. In lateral se pot atasa suportul termoizolant pentru sticla si patura.

Rucsacul pentru picnic poate fi cumparat de pe site-ul fungift.ro, la pretul de 375 de lei.

Ai dubii in ceea ce priveste cadoul perfect pentru un barbat, cu ocazia Pastelui? Nicio problema, pentru ca noi avem solutia: un suport din inox, pentru sticlele din bar.

Este un obiect foarte elegant, cu un design deosebit si, cu siguranta, beneficiarul va fi incantat si il va folosi cu placere... data viitoare cand vei veni in vizita.

Produsul poate fi cumparat de pe site-ul cadouri-funny.eu, la pretul de 169 de lei.

Alte sugestii de cadouri pot fi:

- sticla cu vin si suport
- cos cu bunatati de Paste - cozonac, pasca, dulciuri, fructe, suc, vin etc.
- carte cu retete specifice Pastelui
- decoratiuni - cosulete, suport pentru oua etc.
- fata de masa cu motive specifice Pastelui
- vaza cu flori
- buchet de flori
- ghiveci cu plante decorative - opteaza pentru un ghiveci pictat manual
- set - pahare, farfurii, ceai, cafea etc.
- set aromoterapie
- lumanari parfumate, cu motive specifice Pastelui

Un Paste fericit!

Un articol de Alina Bleaja
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod