Idei de cadouri pentru Paste

Haine noi si la moda

Un alt cadou extrem de util de Paste si in ton cu traditia il reprezinta si hainutele noi. Cei mici vor fi extrem de incantati de darurile primite, iar parintii lor, la fel.

Fetitei tale ii poti oferi setul de hainute roz Laura Ashley, compus din: bluzita incheiata in nasturi, cu guleras moale, pantalon cu elastic in talie si bluzita la baza gatului, incheiata in lateral cu nasturi.

Este un cadou ideal si pentru copilul prietenilor la care vei merge in vizita. Avand in vedere cat de repede cresc copiii la aceasta varsta, hainele reprezinta o adevarata necesitate, astfel incat orice parinte se va bucura sa primeasca in dar obiecte vestimentare pentru copilul sau.

Setul pe care ti-l propunem este dedicat grupei de varsta 6-9 luni.
Hainele sunt confectionate din bumbac 100%, iar producatorul garanteaza ca materialul nu se deformeaza si nici nu se decoloreaza in urma purtarii si spalarii. Setul poate fi achizitionat de pe site-ul coolbaby.ro, la pretul de 38 de lei (TVA inclus).

Daca, dimpotriva, vrei sa cumperi un cadou pentru un baietel, avem o propunere de nerefuzat: un compleu cu imprimeu cu vaporase, din bumbac 100%. Setul este alcatuit din body, salopeta si babetica.

Poti cumpara produsul la pretul de 59 de lei, de pe site-ul maxbebe.ro, masurile disponibile fiind 0, 3, 6 si 9 luni.

Vine vara si baietelul tau va avea nevoie de hainute lejere si usoare, in care sa se poata misca in voie.
Daca esti in cautarea unor astfel de obiecte vestimentare, atunci avem solutia ideala pentru tine: salopeta din blue-jeans The Children's Place, pentru baieti de 2-3 ani.

Salopeta, din jeans albastru, va putea fi asortata la orice alta bluza sau tricou, astfel incat micutul tau va fi in pas cu moda in orice moment.

Poti cumpara acest produs de pe site-ul coolbaby.ro, la pretul redus de 32 de lei (TVA inclus).

Fetitele adora rochitele si probabil ca ai observat deja cat de cocheta este micuta ta - se admira in oglinda, isi prinde parul cu tot felul de clame si elastice de par, da iama in trusa ta de farduri si te urmareste atunci cand te machiezi.

Tocmai de aceea, ii poti oferi in dar de Paste aceasta rochie casual Dehry Kids, foarte colorata si vaporoasa, in ton cu vara care este doar la un pas distanta.
Materialul este dublat pe interior, rochita fiind confectionata din bumbac 100%.

Obiectul vestimentar costa 170 de lei si poate fi comandat pe site-ul hellokids.ro. Masurile disponibile sunt: 4-6 ani, 8-10 ani, 10-12 ani si 12-14 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod