Dr. Oz: Cum să faci o detoxifiere cu alimente solide, nu cu sucuri

Expertul propune o curăţare a corpului de toxine folosind o dietă sănătoasă, nu doar lichide. Descoperă cât de simplu este şi ce trebuie să mănânci timp de o săptămână.
Nu este necesar să consumi doar sucuri din legume sau fructe proaspete pentru a-ţi ajuta organismul să elimine toxine, susţine celebrul Dr. Oz. Potrivit expertului, consumul alimentelor proaspete, cât mai variate şi în culori cât mai diferite este una dintre cele mai simple metode care te ajută să faci o detoxifiere rapidă şi eficientă.

Iată ce trebuie să faci în săptămâna în care ţi-ai propus să urmezi o detoxifiere:Planul pentru luni, marţi şi miercuri: doar alimente moi

Alimentele care sunt moi te ajută să stimulezi digestia şi nu solicită corpul atât de mult în timpul digestiei. De asemenea, Dr. Oz susţine că tocmai aceste alimente favorizează o absorbţie mai bună a nutrienţilor, astfel că organismul va avea tot ce are nevoie pentru a funcţiona bine.

Potrivit specialistului, poţi să ai trei mese principale pe zi şi două gustări, deoarece nu este un plan care necesită numărarea caloriilor. Iată care sunt recomandările lui:

Micul dejun: cartofi dulci copţi sau fierţi cu un fruct şi scorţişoară.
Prânz: conopidă cu avocado şi hummus (pastă de năut).
Cină: supă-cremă de ciuperci.
Gustări: unt de nuci (migdale, arahide) cu o banană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod