Harry Potter a făcut o magie: A băut antigel și n-a pățit nimic!

Actorul britanic Daniel Radcliffe a băut apă de la robinet amestecată cu antigel, pe platoul de filmare al peliculei "Coarne/ Horns" şi s-a simţit foarte rău câteva zile, dar a aflat că apa nu era potabilă abia câteva săptămâni mai târziu, când a fost aproape de a bea din nou apă de la robinet.

Actorul britanic Daniel Radcliffe a povestit, într-un interviu acordat lui Conan O'Brian, la postul de televiziune american TBS, că în timpul filmărilor pentru pelicula "Coarne/ Horns", în Canada, a băut fără să ştie apă amestecată cu antigel.

"Este foarte frig în Canada şi ca o soluţie pentru asta, pentru că nu vor ca apa să îngheţe în instalaţiile rulotelor peste noapte, pun antigel în ea. Deci apa de la robinet nu este potabilă. Eu nu am ştiut asta şi am băut un pahar plin, deci jumătate a fost cu antigel sau ce pun ei acolo", a declarat Radcliffe.

"Mi-a fost foarte rău şi nu ştiam de ce m-am îmbolnăvit, iar câteva săptămâni mai târziu m-am dus să beau un pahar cu apă în rulota de machiaj şi cei de acolo mi-au spus «Ce faci? Nu face asta, eşti nebun, nu bea apa aia!»", a continuat actorul în vârstă de 25 de ani, care a precizat că se simte bine şi că nu sunt consecinţe privind sănătatea lui în urma celor întâmplate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod