Ce planuri de viitor are Simona Halep: "Sunt nerăbdătoare să-mi fac familie, să am copii"

Jucătoarea de tenis, numărul 3 mondial, a declarat că are de gând să se retragă din activitate la 28-30 de ani, deoarece doreşte să-şi întemeieze o familie, mai ales că adoră copiii.

"Sunt un om normal cu bun simţ, mama mi-a spus mereu să am bun simţ. Cred că mama mai vrea pentru mine o căsnicie frumoasă şi să am copii. Nu simt niciun fel de presiune, îmi spune că am viaţa mea. Sunt nerăbdătoare să-mi fac familie, să am copii, îi ador, dar mai am de jucat tenis. Sunt încă mică, tânără, mai vreau să mai stau câţiva ani cu tenisul şi apoi să-mi fac familie. Îmi propun să stau în tenis până la maxim 30 de ani, adică undeva pe la 28", a declarat Halep, în vârstă de 23 de ani, la Pro TV.

Eu las treburile să vină de la sine, când va fi momentul, mă decid să mă căsătoresc, vreau să am rochie de mireasă mare şi foarte lungăSimona Halep
Simona Halep are o "slăbiciune" pentru pantofi şi mereu îşi cumpără câte o pereche, dar şi pentru blugi, ea având vreo 35 de perechi.

Sportivei din Constanţa îi place să conducă, deşi recunoaşte că traficul din Bucureşti o oboseşte: "N-am aşa pasiuni foarte mari, mă duc la bazinul de înot, îmi place la film, să mă plimb prin parc, să citesc cărţi de psihologie, nu romane sau ceva de dragoste.
Conduc, este o pasiune. Conduc când vin acasă. Sunt unele turnee care ne oferă maşini şi conduc acolo. Mi-e frică de viteză, am grijă de viaţa mea, preţuiesc viaţa. Traficul din Bucureşti mă oboseşte, dar trebuie să accept, este pentru toată lumea la fel, nu doar pentru mine".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod