Curatenia gandita in afara limitelor

O data ce vei "scapa" de ele, vei avea un spatiu mai generos pentru produsele nou cumparate. In plus, recipientele vechi reprezinta o sursa suplimentara pentru acumularea prafului.

Acelasi lucru este valabil si pentru cutiile pe care le ai depozitate in intreaga casa - gandeste-te la cutia de jucarii pe care copilul tau a aruncat-o in camera lui si de care nu mai are nevoie sau la ambalajele produselor pe care le cumperi de la hipermarket.

7. Fa ordine in dulapiorul cu medicamente. Este extrem de important ca acest dulapior sa fie in permanenta pus la punct si "aprovizionat" cu medicamente care te pot ajuta in cazuri de extrema urgenta sau atunci cand apar probleme de sanatate ce pot fi remediate printr-un tratament aplicat acasa.


Insa stim foarte bine ca, adesea, printre medicamentele cu termen de valabilitate se strecoara si unele care nu trebuie folosite, deoarece am uitat sa le aruncam in momentul in care au expirat.

Printr-o curatenie generala si in acest dulapior, iti vei asigura un spatiu mai mare pentru medicamentatia de care ai cu adevarat nevoie si, de asemenea, vei reduce riscul de a pune in pericol sanatatea vreunui membru al familiei.

8. Instalatiile sanitare trebuie si ele ingrijite in mod corespunzator - poti preveni aparitia sau poti scapa de eventualele "dopuri" de mizerie care blocheaza scurgerea cu bicarbonat de sodiu, otet si apa fiarta.

Bicarbonatul de sodiu si otetul pot fi de real ajutor in lupta impotriva depunerilor de pe tevi si scurgeri. Este nevoie doar de cateva momente pentru a preveni adevarate neplaceri...

Un articol de Alina Bleaja

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod