Cum să decorezi cu roz pal, culoarea momentului. 30 de idei

Cunoscută şi sub denumirea de 'blush', această nuanţă pastelată de roz a devenit o obsesie pentru utilizatorii de Pinterest şi Instagram. Află cum să o foloseşti
Rozul este fără îndoială culoarea feminităţii. Dar în ultimii ani, nuanţele pastelate de roz au căpătat o popularitate uimitoare, fiind incluse nu doar în designul interior, cât şi în moda pentru bărbaţi.

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în materie de culori, a celebrat această creştere în popularitate a rozului desemnând culoarea anului 2016 rozul quartz, o nuanţă pastelată.

Astfel că încă de anul trecut tonurile pastelate de roz au devenit un trend major pe reţelele de socializare precum Instagram sau Pinterest, fiind incluse tot mai mult în decorarea locuinţelor.
Dacă până de curând ne imaginam această nuanţă feminină ca fiind potrivită pentru camera unei fetiţe, rozul a căpătat o mult mai mare influenţă în designul interior, devenind o culoare care simbolizează eleganţa, serenitatea şi starea de bine. Astfel că putem regăsi nu doar living şi dormitor decorate cu aceste tonuri pudrate de roz, dar şi băi sau bucătării.


Faianţa şi gresia în această culoare a devenit de fapt o tendinţă importantă în amenajările interioare, iar plăcile mici, care imită faianţa din staţiile de metrou, arată spectaculos în astfel de tonuri.
Este potrivită atât pentru baie, cât şi pentru bucătărie.

Dacă nu eşti convinsă că ai putea accepta rozul în viaţa ta pentru o perioadă nedeterminată, realizează un perete statement în această culoare. Atunci când te plictiseşti de el, poţi pur şi simplu să-l vopseşti cu o altă culoare.

O investiţie şi un angajament pe termen lung este alegerea unei canapele în tonuri pastelate de roz. Popularitatea aceastora a crescut în mod uimitor în ultimul an, astfel că tot mai multe persoane aleg canapele roz.
Poţi opta şi pentru alte piese de mobilier în aceste nuanţe, cele mai simple opţiuni fiind comodele, scaunele, măsuţele de toaletă, noptierele sau fotoliile.


Nu este necesar să aduci rozul în locuinţa ta sub forma unor investiţii majore. Poţi crea accente de culoare folosind această nuanţă pudrată. Mici decoraţiuni precum vaze, boluri, accesorii, perne şi cuverturi sunt o variantă excelentă de a decora cu roz.

În ceea ce priveşte paleta de culori, rozul pastel se potriveşte de minune cu nuanţe la fel de senine.
"Perechea" sa de bază este albul, realizând o combinaţie care aduce luminozitate şi un aer boem oricărei încăperi. De asemenea, culorile metalice, în special cuprul şi auriul, arată uimitor atunci când sunt asociate cu rozul pudrat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andi pe 25 Aug 2017, 16:15
    Idei interesante

    Si eu m-am gandit la o chestie din asta, ma rog, nu as vrea sa folosesc culoarea roz ci un albastru deschis si poate cu ceva modele. Am gasit cateva produse interesante pe acest site https://www.ka-international.ro/ care ma pot ajuta sa decorez cel putin o parte din mobilier si pereti. Oricum cateva din pozele afisate iti pot oferi idei bune. Mult succes!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod