7 vedete care arată mai bine acum decât în trecut

Multe dintre vedetele de astăzi nu au arătat la fel de bine ca acum în copilărie sau în adolescenţă. Transformarea lor este spectaculoasă.
Le vedem în revistele glossy, în clipuri şi în filme, în spoturi publicitare şi pe reţelele de socializare. Întotdeauna arată bine, iar o mare parte din câştigurile fabuloase pe care le obţin le investesc în întreţinere - apelează la cei mai buni specialişti, au acces la tratamente exclusiviste de înfrumuseţare şi îşi permit vacanţe în destinaţii de lux pentru relaxare. Stilul de viaţă se reflectă în look-ul impecabil care le ajută să rămână în topul popularităţii, generând contracte avantajoase.


Câtă vreme arată impecabil şi talentul lor se vinde bine, lucrurile merg strună. Dar nu întotdeauna lucrurile au stat aşa - unele staruri nu au arătat întodeauna atât de bine. De fapt, în unele cazuri se poate spune că scria pe ele "răţuşca cea urâtă", dar cu timpul s-au transformat şi au devenit adevărate sex-simboluri. Bright Side prezintă vedetele care acum arată mai bine decât în trecut.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod