Cele mai ciudate lucruri din curțile și grădinile oamenilor. 50 de imagini de tot râsul

Pentru foarte multe persoane, curtea, grădina sau peluza sunt motive de mândrie. Indiferent cât de ciudat, urât sau „kitschos” arată!
Și trebuie să recunoaștem că și lucrurile urâte au farmecul lor. Ce lipsește în materie de estetică este înlocuit de umor. Aceasta pare să fie motivația din spatele unui cont Instagram creat doi britanici, care și-au făcut o misiune din a colecționa fotografii cu cele mai bizare lucruri pe care oamenii le au în curte sau grădină.

Profesorul de istorie James Hull și arhitectul de exterior Bede Brennan au reușit să strângă peste 124.000 de fani pe pagina lor de Instagram, care este în creștere.
Poartă denumirea de ShitGardens (Grădini de rahat) și sunt postate cu regularitate fotografii cu cele mai urâte grădini și curți.

Cei doi au declarat pentru Bored Panda că o grădină nu trebuie să fie neapărat frumoasă ca să iasă în evidență.

Citește și: Rateuri pe Instagram. 35 de oameni care nu țin cont de logică atunci când își editează fotografiile


Totul a început ca o glumă între prieteni despre grădini care nu sunt neapărat rele, ci doar au un vibe amuzant sau un aspect neobișnuit”, au declarat cei doi.

Potrivit lor, nu doar grădinile tradiționale frumoase pot fi opere de artă. Curțile bizare și urâte pot avea farmecul lor artistic.
Ne place modul în care oamenii se exprimă prin intermediul grădinilor lor. Grădinile sunt ceva personal și ne reprezintă, fiind de obicei în fața casei. De asemenea, necesită mult efort și întreținere. Oricine a petrecut ore în șir muncind în grădina sa, indiferent cât de mică, știe că este o muncă grea”, au mai spus cei doi.

Unul dintre motivele pentru care James și Bede își continuă proiectul despre grădini pe Instagram este faptul că îi apropie de oameni din locuri neașteptate.
Ne place faptul că interacționăm cu oameni din întreaga lume prin intermediul umorului. Este super interesant când primim imagini din colțuri ale lumii de care nici măcar nu am auzit”, au adăugat ei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod