Casa ta. 6 reguli ca să păstrezi ordinea şi curăţenia în locuinţă în 2016



Fă-ţi întotdeauna patul

Un pat aranjat are capacitatea de a schimba complet aspectul dormitorului tău. De aceea aranjarea patului ar trebui să fie un gest care să-ţi intre în reflex pentru că îţi va aduce numai beneficii. Nu înseamnă că trebuie să aşezi totul la linie, ci doar să îndrepţi lenjeria, să aşezi pernele şi să foloseşti o cuvertură pentru a-ţi acoperi patul. 

Deschide frigiderul înainte de a duce gunoiul

În frigider se strâng treptat alimente alterate pe care le uităm pe rafturi. Un obicei care te va ajută să nu descoperi surprize urât mirositoare în frigiderul tău este acela de a deschide uşa şi a studia puţin ce ai de aruncat.
Vei scăpa astfel de alimentele care sunt pe punctul de a se strica.

Lasă produsele de curăţenie să acţioneze

Grăsimea arsă, stropii de ulei şi de mâncare de pe cuptor şi toată murdăria rezistentă din bucătărie poate fi îndepărtată fără ca tu să freci energic. Secretul este unul cât se poate de simplu: lasă substanţele de curăţat să acţioneze. Pulverizează sau aplică soluţia de curăţat şi las-o să dizolve murdăria timp de cel puţin zece minute. Tot ce trebuie să faci apoi este să cureţi uşor cu o lavetă sau un burete.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod