Cannelloni cu pui şi sos de roşii


Încearcă un preparat tradiţional italian, cu paste cannelloni. Este uşor de pregătit, iar gustul este absolut delicios!

Încearcă un preparat tradiţional italian, cu paste cannelloni. Este uşor de pregătit, iar gustul este absolut delicios!

Ingrediente:

500 g carne de pui, tocată
800 g roşii decojite tăiate cubuleţe
125 g cannelloni
250 ml smântână sau iaurt
1 ceapă mică tocată mărunt
2 morcovi tocaţi sau raşi
2 cepe verzi, tocate
1 ardei iute tocat (fără seminţe)
4 linguri vin alb sau supă de pui
1 ou
2 linguri ulei măsline
2 linguri parmezan ras
1/2 legătură pătrunjel verde, tocat

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul.
Se pune uleiul într-o tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovul.


Se adaugă roşiile, frunzele de pătrunjel şi vinul sau supa de pui şi un vârf de linguriţă de sare.
Se lasă pe foc 10 minute.
Se bate oul şi se amestecă cu ceapa verde, carnea de pui, smântâna, parmezanul.
Se condimentează cu sare şi piper alb proaspăt râşnit.
Compoziţia de cannelloni se pune în cornet şi se umplu rulourile.
Se unge o tavă cu ulei de măsline, se toarnă jumătate din sosul de roşii, se aşază cannelloni unul lângă altul şi se toarnă restul de sos de roşii. Rulourile Cannelloni se pun la cuptor timp de 40 - 50 de minute.
Se servesc fierbinţi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod