Băneasa Shopping City turează motoarele în Orașul Bărbaților!

În weekend-ul 23-26 mai, Băneasa Shopping City se transformă în cel mai important hot spot pentru împătimiții de automobile și motociclete!
Cele mai noi și inovatoare modele de automobile și motociclete vor fi expuse în Piațetele Town Square și Food & Fun City. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență premium de condus, înscriindu-se la sesiunile de test drive, care au loc pe 25 și 26 mai, între orele 10:00-22:00.

Parcarea centrului comercial  se transformă într-un adevărat circuit: mașini de teren și motociclete KTM conduse de câțiva dintre cei mai apreciați piloți se vor întrece în demonstrațiile de  off-road driving, spre deliciul iubitorilor de adrenalină.
În același timp, vizitatorii vor ocupa un loc în tribunele Etapei I a Campionatului Național de Îndemânare Auto, un adevărat spectacol al șofatului profesionist, cu mașini modificate. Aceasta va avea loc pe 25 și 26 mai, între orele 10:00-22:00. În cadrul competiției se vor întrece în obținerea celui mai bun timp de parcurgere a traseului cu obstacole peste 50 de piloți membri ai cluburilor sportive, din toate categoriile, de la juniori la avansați.

Și în acest weekend, bărbații pot lua parte la provocările din cele 5 zone tematice din Orașul Bărbaților: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendințe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson și își pot testa norocul cu diverse activări specifice, Emoție – în cadrul căreia părinții și copiii pot lua parte la activități distractive, Control și Aventură – unde îi așteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM și unde curajoșii pot sări pe salteaua gonflabilă.

Băneasa Shopping City este singurul mall din România care dedică bărbaților o lună tematică, transformându-se în Orașul Bărbaților! Săptămâna trecută, printre cele mai palpitante surprize pregătite de către centrul comercial s-a numărat săritura cu parașuta la punct fix a campionului mondial la parașutism, Alexandru Nicolau.
El a uimit vizitatorii cu o aterizare perfectă de la 3.000 m.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod