6 tendinţe pentru o baie modernă

Câteva mici trucuri te ajută să-ţi transformi baia într-una modernă, specială, cu teme deosebite. Descoperă trendurile actuale pentru amenajarea băii: Fototapetul Nu ar trebui să-ţi

Câteva mici trucuri te ajută să-ţi transformi baia într-una modernă, specială, cu teme deosebite. Descoperă trendurile actuale pentru amenajarea băii:


Fototapetul
Nu ar trebui să-ţi fie teamă să foloseşti tapetul în baie. Tehnologia actuală permite producerea fototapetului rezistent la umezeală. Dar ca să te asiguri că va rămâne frumos şi elegant mult timp, trebuie să te asiguri că ai o aerisire bună şi de asemenea trebuie să eviţi contactul direct cu apa. Poţi lăcui fototapetul pentru a rezista mai mult sau îl poţi acoperi cu un panou din sticlă.


Negru
Negrul este din ce în ce mai de folosit în băi, chiar şi în cele mici.

Combină negrul cu elemente deschise la culoare pentru ca rezultatul să fie unul elegant şi rafinat, nu posomorât. Suprafeţele care reflectă lumina pot crea impresia de spaţiu larg.


Unitate
Mai puţin înseamnă mai mult, iar spaţiile de depozitare uniforme, cu puţine accesorii care ascund bine toate ustensilele din baiea te ajută să obţii un efect sobru, interesant şi oferă senzaţia de mai mult spaţiu.


Influenţele orientale
Podelele întunecate din lemn şi accesoriile asortate sunt influenţele orientale care câştigă din ce în ce mai mult teren în deisgnul băilor.

Foloseşte textile cu teme exotice şi aşază o scară vintage pentru completa look-ul băii tale.


Oglinzi
Oglinzile nu sunt numai pentru pereţi. Tendinţele actuale le plasează în locuri neaşteptate, sub formă de faianţă, gresie, placări pentru cadă, pe tavan sau uşi. Oglinzile reflectă lumina şi oferă senzaţia de spaţiu în băile mici.


Influenţe vintage
Băile cu un aer vintage sunt în expansiune. Împrumută din luxul şi atenţia pentru detalii din trecut, pentru ca baia ta să fie elegantă şi confortabilă.

Albul şi accesoriile antichizate sunt principalele elemente de care ai nevoie.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod