Sezonul reducerilor la accesorii şi mobilier pentru casa ta!

După Sărbători cu mese pline, excursii şi cadouri costisitoare, bugetul celor mai mulţi dintre noi este grav afectat. Cui îi mai arde de redecorări, renovări şi cumpărături pentru casă?

După Sărbători cu mese pline, excursii şi cadouri costisitoare, bugetul celor mai mulţi dintre noi este grav afectat. Cui îi mai arde de redecorări, renovări şi cumpărături pentru casă? (Cu excepţia mea, care sunt de-a dreptul obsedată :D)

Dar chiar dacă nu stai tocmai bine cu banii, acum e momentul perfect să faci un efort financiar pentru cumpărături destinate locuinţei tale. Cele mai mari magazine cu mobilă, accesorii şi decoraţiuni au dat startul reducerilor. Găseşti produse reduse cu 50% şi chiar mai mult.

Şi nu vorbim numai de mărunţişuri, ci de biblioteci, canapele, fotolii şi birouri pe care le poţi cumpăra la jumătate de preţ.

La Ikea ai reduceri la sute de produse până pe 5 ianuarie. Găseşti lista acestora pe site-ul www.ideipentruacasa.ro. Nu uita să verifici disponibilitatea produsului în stoc înainte de a te entuziasma prea tare.

La Kika, reducerile sunt de 50% până pe 22 ianuarie. Bucătăriile sunt reduse la jumătate de preţ, la fel şi perdelele gata cusute, dar ai reduceri şi la alte câteva sute de produse pentru casa ta.

Până pe 15 ianuarie, la articolele capăt de stoc care au o reducere iniţială de 50% se mai adaugă o reducere de 20%.

La Praktiker, reducerile sunt de 20% la corpuri de iluminat, decoraţiuni interioare, jaluzele, perdele, galerii, tablouri şi rame foto, până pe 25 ianuarie.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod