Allan Pease - "Mr. Body Language" vine in Romania

Anul 2000 a fost, din nou, un an tragic. Era diagnosticat, pentru a doua oara, cu cancer, de data aceasta la prostata. Doctorii i-au spus ca mai are doar trei ani de trait, dar el si sotia lui au refuzat sa creada acest pronostic. A ales, pur si simplu, sa traiasca. A facut tot ce se putea, a studiat si, peste doi ani, a scapat de blestemul cancerului si acum este mai sanatos ca niciodata.

Azi activeaza in cadrul propriei firme de training, cu baza in Australia, si tine seminarii in peste 30 de tari.
A scris numeroase carti impreuna cu sotia sa, Barbara, traduse in 50 de limbi si vandute in peste 20 de milioane de exemplare. Dintre acestea, cateva au fost traduse si in limba romana: "Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri", "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda", "Enciclopedia limbajului trupului", "El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna", "Limbajul vorbirii - arta conversatiei", "Limbajul trupului - cum pot fi citite gandurile altora din gesturile lor (182 de ilustratii)", "Cat de compatibili sunteti.
Manualul relatiilor", "Abilitati de comunicare" si audiobook-ul "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?".

Anul acesta, pe 21 octombrie, Allan Pease vine la Bucuresti pentru a sustine un training. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, iar pretul pentru participare este de 380 de euro/pers. sau 3% reducere pentru grupurile de 3-5 persoane, 5% pentru cele de 6-10 persoane, iar la grupurile mai mari de 10 persoane, reducerea este de 10%. Plata catre SC AMPHITRION - ORGANIZATOR DE EVENIMENTE SRL.
se poate face numai prin ordin de plata in contul RO49RZBR0000060004582858-RON, deschis la Raiffeisen Bank.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victorina pe 31 Mai 2010, 10:16
    carti

    Exista carti in Romania publicate al caror autor este, costa mai putin si le poti pastra in biblioteca. Recomand: Intrebarile sunt de fapt, raspunsuri, De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda, El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna, Cat de compatibili sunteti, Abilitati de comunicare, scrise impreuna cu sotia lui, sunt carti minunate. Nu toata lumea are posibilitatea sa participe la cursuri, dar mai toti avem nste bani si internet sa comandam niste carti.

    0
    1

  • ghyery pe 14 Oct 2008, 09:49
    incredibil

    Este un om care are face bine daca ar infiinta o scoala cu experienta lui, este un om foarte inteligent si ar trebuie invatat in scoli

    2
    1

  • Leilacar pe 28 Sep 2008, 15:31
    puternic

    putem invata multe de la aceasta persoana ...din cele citite despre el este un om cu adevarat puternic...care a dat dovada ca se poate ...cu multa ambitie si rabdare...tot respectul pentru el ... O zi buna tuturor !!!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod