O noua editie JobShop, intre 30 martie si 3 aprilie

BEST (Board of European Students of Technology) Timisoara va organiza in perioada 30 martie - 3 aprilie 30 a XVI-a editie a JobShop - eveniment national de cariera pentru studenti si tineri absolventi. Acesta va gazdui, timp de 2 zile, standurile unor importante companii din Romania, care vor fi prezente, precum in fiecare an, in cadrul Universitatii Politehnice Timisoara si Facultatilor de Electrotehnica si Mecanica.

Noua editie JobShop ofera studentilor si absolventilor posibilitatea de a urmari modele de reusita in cariera, de a intra in contact direct cu angajatorii si de a analiza o paleta de joburi pliate special pe nevoile lor.
Nu vor lipsi, nici de aceasta data, zilele de training in domeniul carierei, prezentarile de companii si sectiunea "Cariere de succes".

Editia JobShop 2008 a adus 15 traininguri de cariera, 12 traininguri tehnice si 41 de companii de pe piata romaneasca si internationala.

JobShop este un eveniment organizat de BEST in toate cele 5 mari centre universitare romanesti. Mai mult, asociatia studenteasca este prezenta in 29 de tari europene, formand 78 de grupuri locale BEST. Principalele activitati ale organizatiei sunt cursurile gratuite pentru studenti, competitiile ingineresti si sprijinul in cariera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod