Vara aceasta se poarta galbenul: Saab 9-3 Yellow Edition

Saab a lansat 9.-3 Yellow Edition o cabrioleta care promite sa imparta cu dumneavoastra toate momentele magice ale acestei veri.

Vine vara, vremea a inceput sa se incalzeasca si nimic nu e mai placut decat o plimbare cu masina. Si totul e parca si mai frumos atunci cand simti aerul verii prin par la o viteza de peste 100 de km/h. Toate aceste senzatii le poti experimenta doar intr-o decapotabila.

Cea mai noua solutie in materie de masini decapotabile vine de la Saab care a lansat azi noul 9-3 Yellow Edition, care este, asa cum o spune si numele, o editie speciala ce va fi vanduta in doar cateva sute de exemplare.

Cabrioleta suedeza a primit o serie de accesorii care o fac mai sexy si mai sportiva, precum si o culoare galbena, perfecta pentru a se asorta cu tonurile vii ale verii si cu rochitele vaporoase.

Si unde mai pui ca, pe langa look-ul atragator, Saab 9-3 Yellow Edition va fi echipat si cu un motor foarte puternic de 210 cai putere, capabil sa ofere senzatii si adrenalina.

Toate aceste "accesorii" de vara va vor costa insa 42.380 de dolari.

Insa nu va grabiti sa puneti bani deoparte pentru ca se pare ca editia speciala va fi disponibila mai intai in Statele Unite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod