Seat Ibiza Ecomotive: atragatoare si economica

Seat a lansat sora economica a actualului Ibiza. Ea se numeste Ibiza Ecomotive si consuma doar 3.17 litri/100 de km.

Ati inceput probabil sa o vedeti pe strazi, ati admirat-o in showroom-uri, ati urmarit-o cu privirea in caravanele Seat si ati citit despre ea de mai multe ori in comunitatea auto a "evelor". Este vorba despre noua Ibiza, domnisoara spaniola care acum are o sora geamana mult mai cumpatata atunci cand vine vorba despre consumul de carburant.

Numele ei este Seat Ibiza Ecomotive si se remarca in primul rand prin consumul exagerat de mic, de doar 3.17 litri la 100 de km.

In plus, mica spaniola nu va va dezamagi nici atunci cand veti calca pedala de acceleratie, pentru ca sub capota frumos arcuita se ascund 80 de cai putere capabili sa va duca oriunde cu un consum fantastic de mic.

Imaginati-va practic ca veti uita drumul spre benzinarie, chiar daca vorbim de un Bucuresti aglomerat.

Ecologista spaniola va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris unde fanii o vor putea admira live. Ea va ajunge pe strazile si in showroom-urile din Europa si chiar din tara noastra la sfarsitul acestui an.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili_mif pe 5 Nov 2008, 08:39
    asa da

    Daca pretul ar fi si el accesibil ti-ar da curaj,dar ce poti face cand din cauza varstei nu te poti angaja?

    0
    0

  • oana pe 2 Sep 2008, 09:29
    super

    oare cat ar putea costa?arata super si consuma dupa buzunarele noastre.....suna foarte bine...dar pretule ei este oare dupa buzunarele noatre?;))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod