iRobot Roomba, aspiratorul-robot

A venit vremea sa schimbi aspiratorul vechi cu unul nou, mai "destept" si cu un design modern?
A venit vremea sa schimbi aspiratorul vechi cu unul nou, mai "destept" si cu un design modern? Atunci trebuie sa alegi un aspirator de praf care sa te scuteasca de aceasta munca (uneori neplacuta). iRobot Roomba nu are doar un design placut, dar este, asa cum ii spune si numele, mai mult decat un simplu aspirator: este un robotel care aspira singur. Da, ai citit bine: tot ce trebuie sa faci tu este sa apesi butonul de pornire si sa-i "dai drumul" prin casa, Roomba urmand sa aspire tot praful de pe covor, parchet, gresie si linoleum.


Dupa ce isi termina treaba, iRobot Roomba se intoarce singur la baza, unde isi reincarca bateriile. Are un senzor care detecteaza zonele murdare si le curata pentru mai mult timp, detecteaza si evita scarile si alte obiecte intalnite in cale, iar atunci cand nu esti acasa, il poti programa sa aspire singur, cu ajutorul functiei de programare automata.

Aspiratorul Roomba se regleaza singur atunci cand trece de la covoare la suprafete dure si invers, avand "grija" sa nu se blocheze in cablurile de pe podea.

In cazul in care vrei sa-i limitezi accesul intr-o anumita zona a casei, poti face asta cu modulul Virtual Wall (perete virtual), care se vinde separat.

Roomba are diametrul de 33 de centimetri si inaltimea de 8 centimetri si cantareste 3,6 kilograme.
Poate functiona fara oprire timp de trei ore, pe o suprafata de maximum 60 de metri patrati.

Aspiratorul costa 1.800 de lei si il poti cumpara de pe emag.ro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gohoreanu Florin pe 22 Iun 2010, 18:42
    roomba 555

    am cumparat si aspirator roomba 555 si scooba pt spalat impreuna cu masina de spalat vase am scapat de ceva treburi! Pt cei din galatisau braila puteti sa il testati la Logon Computers eu de la ei l-am luat http://www.iroomba.ro

    0
    0

  • Dana pe 8 Mar 2010, 15:36
    :)

    Interesanta ideea, insa mi se pare un pic cam scump pentru oamenii de rand :) Oricum pe viitor va fi o investitie buna.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod