Ford Fiesta ECOnetic, campioana la consum

Micul Ford Fiesta are acum si o versiune ecologica ECOnetic, care ofera un consum record de doar 3.7 litri la 100 de kilometri.

De fiecare data cand va ganditi sa va cumparati o masina luati in calcul in primul rand designul. Vreti sa fie draguta, cu linii fluente si sa nu coste nici foarte mult. Pe de alta parte, evolutia pietei automobilelor ar trebui sa va faca sa luati in calcul si alte elemente.

Spre exemplu, ar trebui sa va ganditi la o masinuta mica care sa consume putin, pentru ca preturile carburantilor au crescut ingrijorator. Si de ce sa va faceti probleme in legatura cu banii necesari de motorina sau benzina, cand va puteti satisface alte mofturi cu aceasta suma?

Ford s-a gandit deja la acest lucru si acum vrea sa dea lovitura cu o masina mica, sexy si economica.

Este vorba de celebra Fiesta care vine insa acum echipata cu un motor ecologic, care va va scapa de drumurile dese la benzinarie.

Botezat Ford Fiesta ECONetic, noul mini-model Ford ofera un consum de carburant de doar 3.7 litri la 100 de kilometri parcursi si emisii scazute de dioxid de carbon, 98 de g/km, ceea ce inseamna ca veti contribui la promovarea unei lumi mai curate. Pentru a obtine asemenea rezultate, Ford a imbunatatit imaginea micului Fiesta cu o serie de accesorii si un set de cauciucuri speciale.

Noul Ford Fiesta ECOnetic va intra in productie anul acesta.

Daca va doriti o masina care consuma putin si este accesibila ca pret puteti sa va inscrieti deja pe lista de asteptare deschisa de Ford.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rusu Antonio pe 31 Iul 2008, 01:00
    pret

    Tare model si consum extraordinar dar banuiesc k si pretul va fi unul foarte mare!!!

    0
    0

  • Anda pe 30 Iul 2008, 23:23
    Ford Fiesta ECOnetic

    Ok, sa zicem k asta va fi consumul.... insa dupa o anumita perioada de timp in care folosesti masina, aceasta valoare a consumului de carburant nu se mai pastreaza.... va incepe sa consume mai mult, deoarece motorul se uzeaza si nu va mai da acelasi randament.... deci nici mini-consumul acesta nu va dura o vesnicie!

    0
    0

  • harry60 pe 27 Iul 2008, 21:11
    ford

    ATENTIE!!! Ford umbla cu minciuna, la consum, acesta este mai mare decat cel prezentat, iar service_ul de garantie este ffff scump.....eu am patit_o.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod