DigiDude - trepied la purtator

DigiDude este un trepied micut, ascuns intr-un breloc ceva mai mare decat brelocurile normale. Este ideal pentru camerele foto compacte sau pentru telefoanele cu camera foto si/sau video incorporata.
DigiDude este un trepied micut, ascuns intr-un breloc ceva mai mare decat brelocurile normale. Este ideal pentru camerele foto compacte sau pentru telefoanele cu camera foto si/sau video incorporata. Pentru a-l folosi, trebuie sa-i desurubezi "capul", sa-i scoti picioarele de sub "corp" si gata, ai un mic trepied numai bun de folosit pentru ca fotografiile tale sa fie clare.

Trepiedele DigiDude se pot atasa foarte usor setului de chei sau gentii in care iti tii aparatul foto, asa ca folosindu-l, nu va mai trebui sa-ti faci griji ca pozele tale ies neclare.
DigiDude este potrivit pentru majoritatea camerelor foto sau video compacte. DigiDude este disponibil in cinci variante simpatice: Pinky Scorsese (roz), Snot Buster (verde), 1iChomp (galben, cu un singur ochi), BoltBot (gri) si G-bling-Money-Son (argintiu), fiecare cu propria personalitate si atitudine.

Fiecare mini-trepied DigiDude costa 20 de dolari si, pentru ca deocamdata sunt doar in stadiul de "prototipuri", trepiedele-breloc pot fi doar pre-comandate. Asta inseamna ca iti poti exprima dorinta de a cumpara un DigiDude, dar il vei plati si primi abia dupa inceperea productiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod