Chinezii pregatesc o masina pentru familiile europenilor

Constructorul chinez Geely va prezenta o masina de familie care poate gazdui pana la sapte pasageri.

Ce poate fi mai placut decat un picnic alaturi de cei dragi la marginea padurii sau o excursie prin tara cu sotul si copii? Ce te faci insa cand e vorba de unul, doi, trei sau chiar patru copii? Ce te faci atunci cand prietenii vostri vor sa va insoteasca si ei in excursie? E nevoie de spatiu si de o masina cu dimensiuni generoase.

Desi pare greu de crezut, chinezii se gandesc la aceste nevoi ale familiilor din ziua de azi si pregatesc o masina capabila sa transporte pana la 7 calatori plus bagjele acestora.

Si nu, nu este vorba despre un autobuz.

Constructorul chinez de automobile Geely, care a patruns de curand si pe piata din Romania, va prezentat publicului un model botezat HL, o adevarata masina de familie care va tinti publicul asiatic si cel european.

Desi chinezii au o reputatie destul de proasta in ceea ce priveste durabilitatea masinilor lor, modelul de familie anuntat de Geely promite sa stearga cu buretele acest renume prost. Daca va reusi acest lucru numai publicul poate decide.

Vom astepta cuminti lansarea sa si in Romania si vom vedea daca cele 7 locuri chinezesti se vor adapta nevoilor romanesti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod