Vue, camera video wireless

Vue are la baza un sistem de 2,4 Ghz, denumit FrameMesh, care a fost creat initial de catre Avaak pentru armata americana. Imaginile sunt filmate la rezolutia QVGA 320 x 160 pixeli cu pana la 7 fps (cadre pe secunda) sau QQVGA 160 x 120 pixeli cu pana la 15 fps.

Formatul imaginilor transmise in direct este FLV, iar inregistrarile sunt salvate in format MPEG. Se pot face si capturi in format JPG, la rezolutia 640 x 480 pixeli. Camera are un camp de vedere de 60 de grade.

Pentru a putea folosi sistemul Vue, ai nevoie de o conexiune rapida la Internet, un port LAN disponibil in router si un browser (Internet Explorer 7 sau Firefox 3) sau un telefon mobil care suporta flash.


Suportul livrat odata cu camerele se lipeste pe un perete la o distanta maxima de 90 de metri de gateway, iar camera video se asaza pe suport. Cu o apasare de buton, sistemul se sincronizeaza, apoi poti accesa pagina personala ca sa te inregistrezi si apoi sa urmaresti imaginile.

Vue urmeaza sa fie pus in vanzare la sfarsitul lunii mai, insa doritorii pot face o pre-comanda pe site-ul vuezone.com. Un sistem Personal Video Network, care include doua camere, costa 299 de dolari, fiecare camera in plus costand 99 de dolari.
Accesul la site-ul securizat va fi gratuit in primul an, dupa aceea, taxa anuala costa 20 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod