Stick-uri USB "la moda"

Se poarta dungile. Ei, si? Intr-adevar, nu ar trebui sa iti alegi hainele in functie de ceea ce este la moda, ci in functie de ce iti place si ceea ce ti se potriveste. Probabil ca la fel au gandit...

Se poarta dungile. Ei, si? Intr-adevar, nu ar trebui sa iti alegi hainele in functie de ceea ce este la moda, ci in functie de ce iti place si ceea ce ti se potriveste. Probabil ca la fel au gandit si cei de la Canyon atunci cand au creat stick-urile de memorie numite CNR-FD. Exista sase modele in aceasta gama, denumite de la CNR-FD1 pana la CNR-FD6.

Primele doua sunt cele care mi-au atras atentia prin design, pentru ca este greu sa vorbesti despre performante, mai ales acum, cand aproape toate stick-urile de memorie functioneaza la standardul USB 2.0, iar un stick cu o capacitate de stocare de 4 GB a devenit ceva obisnuit.

Stick-urile de memorie cu capacitati mici (256 sau 512 MB) au devenit obiecte de muzeu sau de colectie, iar, astazi, diferenta dintre un stick de 4 GB si altul - tot de 4 GB - nu o face decat designul.


Pe langa designul atragator, CNR-FD1 (modelul "dungat" in nuante de verde) si CNR-FD2 (modelul cu linii rosii) se lauda cu ceva in plus: carcasa rezistenta la socuri. Cele doua modele sunt disponibile cu capacitati de stocare de 512 MB, 1, 2, 4 si chiar 8 GB. Dimensiunile acestor frumuseti sunt de 68,5 x 20 x 10 milimetri.



De asemenea, Canyon mai are modelele FD3 si FD4, foarte subtiri si avand carcasa realizata din aluminiu. FD5 este cel mai mic stick oferit de Canyon (are doar 52 x 12 x 6,5 milimetri), in timp ce FD6 este "imbracat" in totalitate in cauciuc.
Toate aceste stick-uri ofera o rata de transfer de pana la 480 Mbps.

Pe site-ul Sigmanet.ro, modelele FD1 si FD2, cele cu dungi verzi si rosii, cu capacitatea de 4 GB, costa 57 de lei.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod