Idei pentru cadoul de Valentine's Day

Panasonic Toughbook


Notebook-urile Toughbook de la Panasonic sunt printre cele mai rezistente notebook-uri de pe piata, daca nu chiar cele mai rezistente.

Poti "scapa" un Toughbook pe beton de la inaltimea de 90 de centimetri - carcasa din magneziu in aliaj este de 20 de ori mai rezistenta decat plasticul. Hard-disk-ul este si el rezistent la socuri, iar tastatura suporta orice, de la praf pana la lichide.

Notebook-urile "rugged" au fost create pentru cei care lucreaza in conditii dure, dar daca si iubitul tau obisnuieste sa verse cafeaua pe tastatura, ii poti cumpara un Toughbook.


Modelul Toughbook CF-W7, echipat cu procesor Intel Core2 Duo U7500, hard-disk de 80 GB, Bluetooth si sistem de operare Windows XP, costa aproximativ 10.000 de lei. Are garantie trei ani si il gasesti in mai multe magazine online din Romania.

MSI Wind Limited Valentine Edition


Inca nu crezi ca ai gasit cadoul perfect? Atunci ti-ai putea face singura un cadou: notebook-ul MSI Wind a fost lansat in editia limitata de Valentine's Day, MSI Wind Limited Valentine Edition.

Este roz, are si o inimioara pe carcasa, deci e perfect pentru a naviga in continuare pe Internet, in cautarea cadoului perfect.


Si, din moment ce vei naviga pe o astfel de bijuterie, sansele sa gasesti un dar potrivit pentru iubitul tau sunt mai mari. Daca nu te crede, spune-i ca este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii britanici!

De ce este un cadou util?

Pentru ca te face pe tine fericita si el asta isi doreste de Ziua Indragostitilor, nu-i asa?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mady pe 30 Ian 2009, 20:09
    Alta idee

    Eu as propune o noapte romantica sub cerul instelat in propriul dormitor... oferita de SpaceArt... mi se pare o idee unica si destul de noua.. voi ce parere aveti?

    0
    0

  • viorica pe 24 Ian 2009, 12:59
    ZIUA INDRAGOSTITILOR

    DE ZIUA INDRAGOSTITILOR STIL AMERICAN E UN PRILEJ DE CHELTUIALA SI DE DARUIT CADOURI FIINTEI DRAGI PE STIL ROMANESC SANT DRAGOBETELE, TINERII CU ACEASTA OCAZIE SE DISTREAZA COPIOS SI_SI FAC CADOURI PLACUTE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod