Ce suport pentru laptop alegi?

Atunci cand iti folosesti laptopul timp de mai multe ore pe zi, acesta se poate incalzi destul de tare, iar daca nu il tii pe o suprafata neteda, exista riscul supraincalzirii.
Atunci cand iti folosesti laptopul timp de mai multe ore pe zi, acesta se poate incalzi destul de tare, iar daca nu il tii pe o suprafata neteda, exista riscul supraincalzirii. Pentru astfel de situatii s-au inventat suporturile pentru laptop. Cu ajutorul unui astfel de suport, caldura acumulata de computer este dispersata, permitand o buna circulatie a aerului. In plus, iti asigura o pozitie mai comoda si relaxanta a incheieturilor, datorita inclinarii.

Pentru 63 de lei, poti cumpara de pe dmail.ro un set compus din suport pentru laptop si mouse pad.
Suportul este realizat dintr-un cauciuc special, anti-alunecare, care blocheaza computerul si-i confera mai multa stabilitate. Are o inclinare de 15 grade si dimensiunile de 30 cm x 25 cm, iar mouse pad-ul, de 21 x 20 centimetri.

Pe eMag.ro gasesti o "platforma ergonomica de racire pentru notebook", la pretul de 83 de lei, dar si un elegant stand Logitech Alto Express, care poate fi al tau contra sumei de 96 de lei. La preturi de doua ori mai mari, exista coolere care mai vin cu doua sau trei porturi USB si alte "briz-briz-uri".


In final, alegerea este a ta. Tu stii daca ai nevoie doar de un suport care sa-ti permita asezarea notebook-ului intr-o pozitie comoda sau de unul care sa-ti ajute si la racirea computerului. Insa e bine sa ai in vedere designul suportului, de preferinta ergonomic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mario pe 10 Nov 2009, 12:05
    un suport laptop ideal ar trebuie sa confere si un confort sporit

    sugestiile dvs sunt utile pt situatia in care lucram la birou, insa ideal ar fi sa putem lucra la laptop si in pozitii mai confortabile si mai sanatoase; iata 2 produse care ar conferi beneficii evidente: http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Accesorii-Laptop-Masute-laptop-pliabile-si-reglabile-1868-p.html http://www.zori.ro/stiinta-tehnologie/suport-ergonomic-pentru-laptopul-tau s

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod