Un Chevrolet pentru cel mai inalt om din lume

Un ucrainean inalt de 2.58 metri a primit din partea presedintelui Victor Yushchenko un Chevrolet modificat. Barbatul este in acest moment cel mai inalt om din lume.

Femeile adora barbatii inalti si masinile sexy, dar nu si atunci cand lucrurile sunt putin duse la extrem. Leonid Stadnyk este un ucrainean care a crescut prea mult, in acest moment vecinul nostru masurand 2.58 metri inaltime. O asemenea performanta a intrat rapid in Cartea Recordurilor, Stadnyk fiind in acest moment cel mai inalt om din lume.

Dar ce legatura are Stadnyk cu fenomenul auto? Ucraineanul nici macar nu are un carnet de conducere insa acest lucru nu l-a impiedicat sa isi doreasca foarte mult o masina capabila sa se adapteze dimensiunilor sale.

Pana acum, Stadnyk a suferit de acest complex, fiind privat de posibilitatea transportului cu masina din cauza inaltimii sale.

Stadnyk a facut insa o cerere catre presedintele Victor Yushchenko. Astfel problema sa nu a ramas nerezolvata barbatul primind in dar un Chevrolet modificat, pe care il va conduce insa cand va obtine permisul de conducere.

Aceasta intamplare cu happy-end demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca marimea conteaza.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod