Cauta si tu sigla potrivita pentru Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo a apelat la ajutorul publicului pentru a alege sigla noii masini de oras Mi.To. Voteaza si tu logo-ul care crezi sa i se potriveste!

Este frumoasa noua Alfa Romeo Mi.To nu-i asa? Dar nu ar fi si mai draguta daca ar avea un logo mult mai sic decat celelalte masini de pe piata? Tocmai asta se intreaba si Alfa Romeo, care ne cere ajutorul in alegerea unui logo potrivit pentru micuta masina de oras.

Constructorul italian de automobile a lansat un concurs in care publicul poate vota logo-ul cel mai potrivit pentru Mi.To. Grabiti-va sa va exprimati opiniile pe site-ul Alfa pana la data de 4 aprilie, sau altii vor alege pentru voi.

Inca un mic detaliu este foarte important de retinut... castigatorul sau castigatoarea concursului va primi un premiu special: noua Alfa Romeo Mi.To, imediat ce ea va debuta in magazine.

Asa ca daca va doriti superba mignona italiana, daca va visati la volanul ei, daca iubiti formele sale fluente, nu lasati pe altii sa va aleaga sigla! Concursul este deja foarte strans.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod