Trend Vision 2013 - sunetul culorii

Culoarea compune muzica trendurilor in coafura Wella Professional 2013. Tonuri, armonii, vibratii si emotii se traduc vizual intr-o sinergie a culorii si a tunsorii.

In 2013, cele patru trenduri compozitii imaginate de Wella Professionals sunt imagini ale sunetului. Fusion, Decibel, Echo si Allegra.

Fusion aduce impreuna doua lumi, doua culturi. Intalnirea dintre spiritul experimental asiatic si cultura vestica de inalta clasa vin sa se armonizeze intr-un spirit si un look eclectice. Femeia Fusion este o prezenta incantatoare si sofisticata. Tunsoarea are taieturi foarte precise si breton asimetric. Styling-ul este haute couture cu note clasice, in timp ce culoarea inseamna creativitate fara limite.

Nuante pale, pastel fuzioneaza cu tonuri stralucitoare si puternice de olive sau pruna.

Decibel este o calatorie colorata ce are ca destinatie o realitate hiperbolizata, supradimensionata. Este o cale spre glam-ul anilor ’70 ce reintra in lumina reflectoarelor mult amplificat. Acesta se combina cu o atitudine punk. Rezultatul este extrem de intens, cu tonuri puternice ce rezida intr-un stil creativ si foarte indraznet. Parul pare tuns neatent, dezordonat insa styling-ul aduce note glamour coafurii.
Castaniuri bogate sunt animate de nuante bogate si vibrante.

Zgomotul asurzeste. Echo surprinde reprimarea emotiilor, a bucuriei, a expresiei. Este interiorizare, reflectare profunda. Spiritul creativ se manifesta in monotonuri, simplitate, austeritate. Aceasta stare se traduce prin tonuri naturale care se opun nuantelor de brunet cu irizatii verzi, purpurii sau cenusii. Styling-ul reflecta tensiunea, fervoarea, pasiunea.



Allegra este expresia decadentei, a unui elitism exprimat fara restriste. Acest trend este o escapada in opulenta, intr-o lume poleita si cu nuante bogate.

Femeia Allegra traieste fiecare moment important la intensitate maxima. Este constienta de valoarea sa si nu se teme sa o arate. In parul blond poarta nuante de roz trandafiriu, verde sau platina. Hairstyling-ul acestui trend inseamna crearea de ornamente din par. Cu alte cuvinte, parul devine un accesoriu.

Fusion, Decibel, Echo si Allegra sunt insasi esenta brand-ului Wella Professionals. Unde in miscare ce surprind reinventarea continua.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod