Dj Project feat. Adela Popescu lanseaza single-ul “Vraja ta”, un cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor!

”Vraja ta va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day”, marturiseste Adela Popescu.
“La fel ca orice alta melodie marca Dj Project si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o - clar va fi un hit al acestei primaveri”, declara Dj Maxx.

“Noutatea pe care o aduce aceasta melodie sta si in mesajul pozitiv pe care il transmite. Vraja ta! Inca din titlu iti dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasa, in ton cu anotimpul care va urma, in ton cu ziua de Valentine’s Day”, completeaza Dj Gino Manzotti.

Single-ul “Vraja ta” este produs de catre  Kazibo Music si, cu siguranta,  va ajunge foarte repede la inimile fanilor: “La toate concertele noastre reactia  publicului este una exploziva.
Fanii canta alaturi de noi fiecare melodie si  suntem siguri ca vor indragi acest nou single foarte repede inca de la prima auditie”
, povestesc cei trei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod